Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 21:53:23
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA A ja danas onaj bijeli gledam u dm i sve mi nekako teško dati 100 kn za njega hebate skrtico....pa sta je 100 čuna za uzitak.....vidis da ne prestaju pricat o tome
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 21:53:33
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Hej cvrčak a na šta ti ja ovdje cijelo veče ličim
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 21:54:05
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: ninolina Sad smo na pušenje prešliuser posted image user posted image sad bu i gel e ne,ne mozda sam od gela ostala trudna pošalji višak na jug, ja ga u zadru nisam našla salji adresu ostalo jos po boce
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 21:54:21
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Pa vidim,izgleda da ću morati ili da kežm mm da mi kupi
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 21:54:26
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: ninolina e ne,ne mozda sam od gela ostala trudnauser posted image user posted image user posted image user posted image taman htjela napisati pepi možda trudna od gela, martina je uživala a hebate moramo i mi to probati ako bude curka kod pepi puno će nas počet redovno koristit gel
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 21:54:28
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA A ja danas onaj bijeli gledam u dm i sve mi nekako teško dati 100 kn za njegauser posted image user posted image user posted image daj daj isplati se vidis da mozda i dicu radiuser posted image user posted image a moram ja po to, koliko to često smiješ koristiti ja bi blizance
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 21:55:20
|
|
|
|
BUMBIKA
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 21:55:27
|
|
|
|
ninolina
|
ako bude curka kod pepi puno će nas počet redovno koristit gel a nemoj tak ja hoću sineke
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 21:56:31
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: BUMBIKA A ja danas onaj bijeli gledam u dm i sve mi nekako teško dati 100 kn za njegauser posted image user posted image user posted image daj daj isplati se vidis da mozda i dicu radiuser posted image user posted image a moram ja po to, koliko to često smiješ koristiti ja bi blizance ti onda moraš dva puta dnevno
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 21:56:50
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: BUMBIKA A ja danas onaj bijeli gledam u dm i sve mi nekako teško dati 100 kn za njegauser posted image user posted image user posted image daj daj isplati se vidis da mozda i dicu radiuser posted image user posted image a moram ja po to, koliko to često smiješ koristiti ja bi blizance mozda da za blizance potrosis odma cilu bocu
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 21:57:12
|
|
|
|
ninolina
|
ti onda moraš dva puta dnevnouser posted image a mogu ja to
|
|
[Obrisani korisnik] 5.2.2010 21:57:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 21:57:31
|
|
|
|
boba125
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 21:57:44
|
|
|
|
BUMBIKA
|
nama je taj gel u zadnje vrijeme nešt često na meniju sad će i vrtirepka doći čim ga spominjemo
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 21:57:56
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: ninolina IZVORNA PORUKA: BUMBIKA A ja danas onaj bijeli gledam u dm i sve mi nekako teško dati 100 kn za njegauser posted image user posted image user posted image daj daj isplati se vidis da mozda i dicu radiuser posted image user posted image a moram ja po to, koliko to često smiješ koristiti ja bi blizance mozda da za blizance potrosis odma cilu bocu
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 21:58:27
|
|
|
|
ninolina
|
nama je taj gel u zadnje vrijeme nešt često na menijuuser posted image user posted image user posted image sad će i vrtirepka doći čim ga spominjemouser posted image user posted image a gdi ej ona ne vidim ju u zadnje vrijeme
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 21:58:58
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Nismo smo se razumjele cvrči,mislila sam na mariolu jer te pitala da joj ti kao prava slavonka kažeš koja je razlika između kulena i kulenove seke?
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 21:59:10
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: ninolina nama je taj gel u zadnje vrijeme nešt često na menijuuser posted image user posted image user posted image sad će i vrtirepka doći čim ga spominjemouser posted image user posted image a gdi ej ona ne vidim ju u zadnje vrijeme dosao joj je mm
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 21:59:14
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA nama je taj gel u zadnje vrijeme nešt često na meniju sad će i vrtirepka doći čim ga spominjemo ma mislim da joj je muž trebao doć tak da je ona na gelu uživo
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 21:59:18
|
|
|
|
ninolina
|
ninolina onaj user posted image kulen mi nikako ne pašeuser posted image gdi sam zaje
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 21:59:59
|
|
|
|
ninolina
|
dosao joj je mm ha ha kaj gel radi
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:00:40
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA Hej cvrčak a na šta ti ja ovdje cijelo veče ličim ja tek sad skužila da se ovo odnosi na mene daj objasnite mi. ne znam zašto mi je to sad palo na pamet al me zanima
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:01:43
|
|
|
|
BUMBIKA
|
A nisam ja baš dobro to i napisala Sad će ti onda Cvrčak to objasniti,nju si pitala
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 5.2.2010 22:03:37
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA A nisam ja baš dobro to i napisala Sad će ti onda Cvrčak to objasniti,nju si pitala ma ona se davi u kulenu i vinu
|
|
[Obrisani korisnik] 5.2.2010 22:06:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!