Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 7.2.2010 22:22:52
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Rukica nadam se bolje,zamotana pa ni nevidim opekotinu,al njega jako to zivira pa skida zavoj zubima..... Nisam al malo bi mi bilo i cudno da jesam jer sam se pazila al opet mi je bilo cudno i da kasni kad nikad ne kasni...al zato kad ovaj zavrsi bacam se u akciju samo takvu ajde baš se veselim da mu je rukica bolje...ljubni ga malo..
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 7.2.2010 22:25:07
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Domy IZVORNA PORUKA: pepeljuga ajde baš se veselim da mu je rukica bolje...ljubni ga malo.. Budem,hvala....sve mi se cini da cu morat gibat,mm se mota kao psic oko mene...
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 7.2.2010 22:25:14
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: Domy cure što ima..evo mene.. kad ljudi pametni idu spavat ja dolazim na komp leilany kako glava... vecer curkama.... a domy malo bolje...kafetin poceo djelovat... e drago mi je da si dobro.. di nam je zvrkić ...baš mi fali
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 7.2.2010 22:26:00
|
|
|
|
Ninaa
|
Onda idi i zabavi se idem i ja umorna sam a nezam jel bu curka za čas plakala pa bole da se malo barem naspavam. pozdrav svima do sutra!
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 7.2.2010 22:26:14
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: Domy IZVORNA PORUKA: pepeljuga ajde baš se veselim da mu je rukica bolje...ljubni ga malo.. Budem,hvala....sve mi se cini da cu morat gibat,mm se mota kao psic oko mene... mota se da on ne traži nešto drugo
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 7.2.2010 22:26:34
|
|
|
|
leilany
|
martina ks noc....
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 7.2.2010 22:26:58
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Domy IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: Domy IZVORNA PORUKA: pepeljuga ajde baš se veselim da mu je rukica bolje...ljubni ga malo.. Budem,hvala....sve mi se cini da cu morat gibat,mm se mota kao psic oko mene... mota se da on ne traži nešto drugo ma isto mu je,al ovaj put je ipak lap u pitanju
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 7.2.2010 22:27:38
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: martina ks Onda idi i zabavi se idem i ja umorna sam a nezam jel bu curka za čas plakala pa bole da se malo barem naspavam. pozdrav svima do sutra! pozdrav martina..i ja još malo pa gibam..da me muž ne skalpira
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 8.2.2010 6:56:39
|
|
|
|
troubled
|
jutro kofi za ekipu... i nešto za zasladiti se.... malo cvijeća na stolu i bubamarice da vam uljepšaju dan
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 8.2.2010 8:24:19
|
|
|
|
gljiva
|
Jutro! Prekrasno kad te sve dočeka servirano , odma mi je ljepše jutro.
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 8.2.2010 8:28:06
|
|
|
|
leilany
|
morgen curkee.... ...mmmm kavica.....
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 8.2.2010 8:30:32
|
|
|
|
gljiva
|
Jutro! Kako curka? I je sav krmeljav i nos mu je zaštopan, pa mislim da ćemo poslije do doktora.
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 8.2.2010 8:36:38
|
|
|
|
leilany
|
evo dobro je...igra se sa bakom i dedom ,mama jos u krpama zakaj idete dr?kaj nemres nazvat?mojoj kad je tak bilo,ja zvala...kupili aqua maris i fiziolosku i kapali....davala joj sljezov korijen....i proslo.... mislim da ti nebi pokupio nekaj goreg ak nema temp....
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 8.2.2010 8:40:29
|
|
|
|
gljiva
|
Ma nazvat ću prvo,al naša pedica voli vidjet dijete tako da mislim da će mi reć da dođemo. Blago tebi, moji su od 6 aktivni.
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 8.2.2010 8:43:28
|
|
|
|
leilany
|
ma joj....kicma me rastura vec 2 tjedna,bila kod dr...i ne pomazu tablete.. a od jucer mi curi nos,glava boli...pa malo odmaram
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 8.2.2010 8:47:57
|
|
|
|
Krky
|
Jutro curke! Evo i ja konačno navratih. Bježim od silnih boleština u kući. Već se sama sebi divim koliko normalno podnosim ove boleštine u kući. Već mjesec dana ne izlazimo, klinci lude, zaboravit će se i kretat i ponašat vani. Dođe mi da zanemarim i kašljanje i antibiotike i da zbrišemo na zimu.
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 8.2.2010 8:51:01
|
|
|
|
gljiva
|
Onda ti je najbolje ne izlazit iz kreveta. Sva sreća da ti ima ko bit s malenom. Tražila sam jel imam šta u kućnoj apoteci, al ću morat do grada. Stavila sam sad sljez za kapi.
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 8.2.2010 9:02:45
|
|
|
|
gljiva
|
IZVORNA PORUKA: Krky Jutro curke! Evo i ja konačno navratih. Bježim od silnih boleština u kući. Već se sama sebi divim koliko normalno podnosim ove boleštine u kući. Već mjesec dana ne izlazimo, klinci lude, zaboravit će se i kretat i ponašat vani. Dođe mi da zanemarim i kašljanje i antibiotike i da zbrišemo na zimu. Jutro! Mi smo bili dva i pol tjedna u kući, za poludit. već smo režali jedni na druge. Ja D kad nema temperaturu, zabundam i pustim pola sata van da bar malo osjeti svježeg zraka.
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 8.2.2010 9:29:09
|
|
|
|
Domy
|
jutro..mislim meni je jutro tek sad ustala ..biti ču malo s vama pa odoh ratkat po kući..
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 8.2.2010 9:34:34
|
|
|
|
gljiva
|
Jutro Domy! Ja sam na odlasku, I je zaspao pa idem na brzinu pospremit kuću.
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 8.2.2010 9:37:41
|
|
|
|
pikachu
|
Samo da vas sve pozdravit pa već moram gibati... Pepi, kako juonir?
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 8.2.2010 9:38:00
|
|
|
|
Domy
|
zvrkićć di si miii.. curke može jedna pomoć kako vi napravite npr kad stavim samo miša na vaš nich pojavi mi se slika ili nešto drugo što ste stavili..
|
|
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 8.2.2010 9:38:51
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Domy zvrkićć di si miii.. kuham sam falia sinoć
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 8.2.2010 9:39:56
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: pikachu Samo da vas sve pozdravit pa već moram gibati... Pepi, kako juonir? ej evo Toni u vr2icu a Roko skace po meni Kako je V
|
|
RE: C.B. "Maškare na ringeraji" 8.2.2010 9:40:43
|
|
|
|
pikachu
|
Idi na http://www.widdlytinks.com/tickers/ i zalijepi na svom profilu gdje piše prozor za tickere... Sorry, pišem lijevom rukom...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!