Da li je stvarno sterilno? (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

Nika 24052006 -> Da li je stvarno sterilno? (28.1.2010 8:56:24)

Dok sam neki dan čekala na pregled kod svog ginića,promatrala sam drugu giniekologicu koja je uvodila svoju pacijenticu u ordinaciju.Imala je one bijele rukavice na rukama,uhvatila je kvaku,otvorila vrata,zatim ih opet zatvorila,i nedugo zatim još jednom tako.Pomislila sam,pa nije valjda sasd tu ženu pregledala u istim rukavicama,ipak na tim kvakama ima milijun bakterija,prljavštine,svačega.Pitam se,pokupimo li možda kojekave upale baš kod ginekologa,jer ne paze.

FIONA -> RE: Da li je stvarno sterilno? (28.1.2010 8:57:49)

ma nije ziher...nije njoj u interesu da joj se uz ime ežu afere...ne vjeujem...

mišica 666 -> RE: Da li je stvarno sterilno? (28.1.2010 8:58:15)

moj je baš pažljiv po tom pitanju uvjek stavlja čiste rukavice i pere ruke uvjek ispred mene.

Marta j -> RE: Da li je stvarno sterilno? (28.1.2010 9:00:36)

IZVORNA PORUKA: mišica 666

moj je baš pažljiv po tom pitanju uvjek stavlja čiste rukavice i pere ruke uvjek ispred mene.

Moj isto tako

Nika 24052006 -> RE: Da li je stvarno sterilno? (28.1.2010 9:03:42)

Moj isto tako,ali ovo mi baš zapalo za oko.Ali što Fiona kaže,nije joj valjda u cilju da ima problema zbog toga...Mislim,da se meni tako nešto dogodi,a da dr ne promijeni rukavice ,ja bi ju zamolila da opere ruke i stavi nove rukavice,jer ne želim da me tako pregledava.

Zvonki -> RE: Da li je stvarno sterilno? (28.1.2010 9:04:06)

I moja [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

curice -> RE: Da li je stvarno sterilno? (28.1.2010 9:05:18)

i moj

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (28.1.2010 9:14:11)

[Sadržaj poruke je obrisan]

MILLA -> RE: Da li je stvarno sterilno? (28.1.2010 9:16:59)

da...i moj. i one velike papirnate maramice gje ti ide guza stavlja kad trebam sjesti.

pepeljuga -> RE: Da li je stvarno sterilno? (28.1.2010 9:18:25)

IZVORNA PORUKA: MILLA

da...i moj. i one velike papirnate maramice gje ti ide guza stavlja kad trebam sjesti.

i moj

novamama -> RE: Da li je stvarno sterilno? (28.1.2010 9:22:09)

joooj, ako nije pazila ta doktorica...ne znam...mopžda bih je pitala prije nego me ide pregledat....

tikica_69 -> RE: Da li je stvarno sterilno? (28.1.2010 9:45:25)

Ja bi joj kroz salu rekla - nadam se da to nisu one rukavice sa kojima ste maloprije obrisali onu kvaku....a ona nek to shvati kako hoce, jer ipak je moja stvar po kojoj bu prckala

Zimic -> RE: Da li je stvarno sterilno? (28.1.2010 9:50:01)

je...nemam komentara ako je stavrno tako blentava doktorica. moj ginekolog uvijek ispred mene opere ruke i stavi rukavice a da i ne napravi tao trazila bi bez srama

anuska08 -> RE: Da li je stvarno sterilno? (28.1.2010 9:50:44)

Nažalost ima svega a da ni ne znamo!!! Užas!!!
Nadam se da ipak paze na takve stvari!!!!

minnie -> RE: Da li je stvarno sterilno? (28.1.2010 10:27:47)

IZVORNA PORUKA: MILLA

također. i to mi se sviđa.  prvo opere ruke i tek onda krečemo sa pregledom

mala pcelica -> RE: Da li je stvarno sterilno? (28.1.2010 10:46:42)

ja svoju soc.gin. nisam nikad vidila da je oprala ruke prije pregleda,kad god sam usla u ordinaciju ona je sjedila za komp i piskarala nesto.....a ni majinu pedijatricu isto ,a toliko bolesne djece i onda ju pipa po licu i tijelu [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

ninolina -> RE: Da li je stvarno sterilno? (28.1.2010 10:52:13)

Moj isto tako

potpisujem

Ninaa -> RE: Da li je stvarno sterilno? (28.1.2010 11:49:10)

Moja isto stavi onaj papir čisti na stolicu opere ruke i stavi čiste rukavice koje poslije pregleda baci. Kak je bila na porodiljnom kroz trudnoću sam promjenila još 2 doktora i uvijek je bilo tako!

ZVRK -> RE: Da li je stvarno sterilno? (28.1.2010 11:54:33)

IZVORNA PORUKA: cvrčak

I moja uvijek preda mnom stavlja čiste rukavice

također

minnie -> RE: Da li je stvarno sterilno? (28.1.2010 12:04:18)

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

.a ni majinu pedijatricu isto ,a toliko bolesne djece i onda ju pipa po licu i tijelu [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

vidiš ja ni našu ped nisam vidjela da pere ruke. nikad nisam to zapazila ali sada ću obratiti pažnju. dobro da si spomenula

Bebys -> RE: Da li je stvarno sterilno? (28.1.2010 12:43:37)

takodjer

Bebys -> RE: Da li je stvarno sterilno? (28.1.2010 12:44:45)

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

ja svoju soc.gin. nisam nikad vidila da je oprala ruke prije pregleda,kad god sam usla u ordinaciju ona je sjedila za komp i piskarala nesto.....a ni majinu pedijatricu isto ,a toliko bolesne djece i onda ju pipa po licu i tijelu [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
   moja ne samo da opere ruke..nego i u alkoholu jos ima pored ...uvijek ali to je preled a kad se s njim igra ne radi to i to mije o.k.

evanda -> RE: Da li je stvarno sterilno? (28.1.2010 12:51:55)

Mislim da oni stavljaju prvo te gumene rukavice, a za pregled još onda one lagane, kao za točenje goriva( uh, al sam našla usporedbu), ne znam kako drugačije da objasnim....e, onda bi trebao staviti onaj losion za dezinfekciju, pa te pregledati (bar moja ginićka tako, mislim da si na plavom polju, ne?)
Ako nije tako, bježi glavom bez obzira 

natalijax -> RE: Da li je stvarno sterilno? (28.1.2010 14:08:14)

moja mjenja uredno sve[sm=smiley1.gif]

Kika83 -> RE: Da li je stvarno sterilno? (28.1.2010 14:34:49)

I ginić opće prakse i mpo ginić uvijek stavlja rukavice ispred mene i nakon obavljenog posla opere.

Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>