|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: pomažu li vam muževi?
29.1.2010 20:43:56   
miha
pomaže mi u svemu,uglavnom čistimo zajedno,svatko uhvati nešto,jedino je peglanje uvijek moje,a usisavanje njegovo.mm je zakonuser posted image user posted image
i još super kuha..
s malim se isto bavi,hrani ga,premota,igra se,jedino se ne usudi kupati ga,ali to mi nije krivo,smatram to svojom privilegijomuser posted image

moja bebetina teo-13.8.2009. 4400gr i 56cm

(Odgovor članu mirjana.u)
Neposredna veza do poruke: 26
29.1.2010 20:51:50   
leilany
..i moj je super...sve radi...i jos da nadodam da pegla..al samo njene
stvari...i kupa ju..sad je vec velika pa ga nije vise strah user posted image
al do njenih cca 4mj frajer ju je rijetko i primio jer se bojaouser posted image
al sad je super....barata s njom odlicno...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu miha)
Neposredna veza do poruke: 27
29.1.2010 21:36:42   
gljiva
Sjećam se kad je mm jednom došao kod mene (prije braka), i vidio da mtata usisava, bio je u šoku.
Nas smo tri ženske bile doma, a muško  je usisavao to mu nikak nije bilo jasno.

Od kućanskih poslova jedino to sad radi, ostalo sam ako baš mora. Što se kuhanje tiče, tu zna uskočit i
stvarno super kuha.
S D se ispraksirao, tako da sd oko I sve zna, ali ako sam ja doma teško da će on promjenit pelenu, al za ostalo nema problema.
Ocjena 3.user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 28
29.1.2010 21:36:47   
ninolina
e da...ali moja stara je opasna žena. ona meni kaže" šta ? di je? kava? ma koja kava...nema ništa. ne ideš ti,ne treba ni on. ma ja bih ga posložila odma..kao tvog oca! ma nemaaaa!!!" eto-ukratko. mama je amazonka user posted image

he he recimo da sam ja ovakva ko tvoja mama kad viknem da vidiš kako se sve radi. Nekada mu ne trebam reči kaj treba već ima svoje zadatke po kući... Smeće, kupaona, wc i obavezno ribanje peći, brisanje prašine ja to jednostavno ne radim a tu su još i djeca... kupanje i uspavljivanje ove trojke... ne mogu se žaliti

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 29
29.1.2010 21:41:18   
doktorica
user posted image MM oko sinčeka radi sve kupanje, hranjenje, prematanje od trenutka kada je sa svoje 2 kg izašao iz bolnice, čak je i pupak znao previti dok nije otpao. Nije dopuštao da ja kao mama imam prednost. Oko djeteta sve, ali kuhanje ne dolazi u obzir, usisa povremeno, popegla samo kada baš mora. U načelu nije loš, ali dalo bi se i bolje.

Mamina maza najzločestije, ali najslađe biće na svijetu!

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 30
29.1.2010 21:52:23   
Monica
Meni mm uglavnom oko svega pomaže...kada su klinci bili bebe oko svega mi je pomagao a i u kućanskim poslovima mi pomaže...hvala muuser posted image i svim muževima kojima ne moramo reći kada nešto trebauser posted image

"Tko želi nešto napraviti nađe način,tko ne želi ništa napraviti nađe izgovor"

(Odgovor članu doktorica)
Neposredna veza do poruke: 31
29.1.2010 21:53:14   
minnie
mm muž moram reći da bi se moglo reći da je savršen. kuha. čisti, pegla. jedini mu je problem vešmašina ali mislim da kad bi morao i to bi napravio. ništa ne radi kao da mu se ne da. pomaže mi oko svega a pogotovo cura. stvarno je super

(Odgovor članu doktorica)
Neposredna veza do poruke: 32
29.1.2010 22:00:24   
zozo1
Milla draga ista stvar kod mene...od majstora pa nadalje, o kućanskim poslovima da i ne pričam user posted image user posted image user posted image user posted image
Luda sam više od svega....Al sjeti se da drugog ne možeš mijenjati već samo sebe.... nažalost user posted image

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 33
29.1.2010 22:12:43   
Nika 24052006
Moj sve hoće,samo mu se,naravno treba nacrtati da trebam pomoć.Negdje prije sam mu rekla da ne bi primjetio ni da se posteljica vuče za mnom,a da mu ne kažem da trebam pomoć.user posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

Neposredna veza do poruke: 34
29.1.2010 22:23:19   
sina
NIŠTA! totalni je debil i kreten i ono kaj zna neće,već sam luda ,pretvorila sam se u njegovu sluškinju i robinju,a ja sam pak takva da sve mora biti po špagi.

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 35
29.1.2010 22:25:13   
ninolina
NIŠTA! totalni je debil i kreten i ono kaj zna neće,već sam luda ,pretvorila sam se u njegovu sluškinju i robinju,a ja sam pak takva da sve mora biti po špagi.

mjenjaj ti njega draga, dok još nije kasnouser posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 36
29.1.2010 22:31:07   
sina
kao što zozo1 kaže:treb mijenjati sebe,bojim se da je za drugo kasno. prestat ću skupljat čarape po cijeloj kući,pa kad ih nestane čistih,možd netko dođe k sebi.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 37
29.1.2010 22:34:26   
ninolina
kao što zozo1 kaže:treb mijenjati sebe,bojim se da je za drugo kasno. prestat ću skupljat čarape po cijeloj kući,pa kad ih nestane čistih,možd netko dođe k sebi.

e tako sam ja počela, pa si je gospon sam prao poslije došao pameti. Malo po malouser posted image

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 38
29.1.2010 22:37:07   
cuba
Pa meni je mm ok po pitanju pomoći...ne pegla i ne briše prašinu al sve drugo će napraviti - skuhati, napraviti krevet, obrisati pod, usisati kauč, baciti smeće, u dućan...tako da nemam primjedbi. A s obzirom da je pola godine na brodu opet nekako ja više radim te kućanske poslove.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 39
29.1.2010 22:39:53   
sina
IZVORNA PORUKA: ninolina

e tako sam ja počela, pa si je gospon sam prao poslije došao pameti. Malo po malouser posted image

izgleda da nema druge.ovak samo urlam po kući,pa se gospon još i uvrijedi i govori mi da pretjerujem. tu je još i njegov tata koji je isti on,pa čak i još gori

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 40
29.1.2010 22:41:01   
ninolina
izgleda da nema druge.ovak samo urlam po kući,pa se gospon još i uvrijedi i govori mi da pretjerujem. tu je još i njegov tata koji je isti on,pa čak i još gori

jadna ti stisni ti njega pa nek si misli

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 41
29.1.2010 22:42:35   
lee
moj pomaže kad mu ja kažem,u zadnje vrijeme sam vidi da mi treba pomoč ali smo baš vodili rat oko toga...bilo mi je jako teško raditi sve sama..bilo je suza svadja...jojj ne ponovilo se..baš sam se napatila...a sad je alex več veči pa sve radimo zajedno vodim ga sa sobom svuda gdje mogu jer nekako volim da je samnom..a muž ga čuva isto..njemu bude najbolji sin na svjetu...

ali ima dana kad poludim jer me sve čeka...ali eto naučila sam da moram neke stavri reči glasno i jasno.ja ne očekujem da moj muž kuha, pegla...ali da pričuva maloga da se ja odmorim malo to očekujem...isto tako ga ne budim po noči kad alex urla nego sve ja sama radim ali mi bude drago kad ga presvlačim a on mu drži bocu da može jesti.user posted image

< Poruku je uredio lee -- 29.1.2010 22:44:34 >

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 42
29.1.2010 22:44:45   
pepeljuga
Oko dice pomaze skoro pa sve ,druge kucanske poslove mu vecinom triba nabit na nos da to i to napravi ali ima prilika kada se i sam siti.....
Sto se tice peglanja to je znao raditi a zna i sad jer mu ja vise ne peglam kosulje,rekao je jednom prilikom da nisam opeglala kao njegova mamauser posted image ,ma fack i ti i mamauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 43
29.1.2010 22:46:35   
m600
IZVORNA PORUKA: zaba

nikada mu nisam niš trebala reći,sve pomaže,oko čiščenja kuće,objesiti veš,oprati suđe,okupati Luciju,dati joj jesti,uspavati ju,sve hoće i sve napravi.user posted image Hvala ljubek 

i moj također...nikad mu ne moram reći to i to...a što se tiče Petre..nisam ni sanjala da će biti tako dobar tatauser posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 44
29.1.2010 23:09:48   
lavica81
moj meni sve pomaže ali mu u većini slučajeva treba sve napomenut 100 puta da učini.
baca smeće, vadi suđe, prostire robu kad treba, pali mašine, usisava, skuha osnovno - pasta, riža, krumpir....
moram priznat da nije uvijek tako bilo ali kako još nemamo djece uzela sam sebi u zadatak naučit ga par stvari prije nego djeca dođu i čini mi se da djeluje

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 45
29.1.2010 23:21:34   
Ninaa
Moj je živio 10 godina sam u Njemačkoj i sve zna. Peglanje i pranje suđa su mu jako jako mrski tak da to nikad ne radi, a za ostalo se ne mogu požaliti. Kao tata je super i njegovoj princezi ništa nesmije nedostajati i za nju mu ništa nije teško. Kuhati voli i super kuha tak da kad je doma on kuha i stavlja suđe i sve to oko ručka ja samo jedem. A oko kuće da ne govorim, nemam pojma o ničemu jel ne moram, sam dopelja drva, naloži peć, pokosi travu, nahrani životinje, dok smo imali vrt pobrao mi je i povrće i nekad čak i travu počupao. Ni ostali poslovi mu po kući nebi bili mrski samo dok je bila svekrva živa i ja nije se u to morao uplititati,ali kad počnem raditi već je počeo smišljati plan što će sve moći pomoći da ja ne moram i da mogu učiti. user posted image  za mog mm

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 46
29.1.2010 23:38:02   
leilany
bravo za muza martinauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 47
29.1.2010 23:39:13   
Ninaa
Hvala draga, da ih je takvih barem više. Malo stvar odgoja a i život ga je natjerao da je morao odrasti sa 16 godina je ostao sam u Njemačkoj tak da se naučio pameti.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 48
30.1.2010 0:34:04   
natalijax
nemogu reči da mi nepomaže al nekad se zbilja izgubi i onda koda zidu objašnjavam user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 49
30.1.2010 7:36:26   
boba125
oko Doriana mi sve pomaze,kupa ga,premata,uspavljuje-stvarno nemam kaj reci
ali kaj se tice kucanskih poslova-napravi on ali mu moram nekoliko puta reci pa ja pop.... i radije napravim sama
veli mi-ionak bus isla popravljat za menom user posted image user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!