|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tko će sad biti moj tata...
1.2.2010 22:55:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: FIONA

IZVORNA PORUKA: ninolina

teška situacija za tu obitelj, slažem se sa curama teško je početi iz nova a do sad si se toliko mučio za to kaj imaš... Ali opet se slažem s fionom jer kako mama može reči djeca su gladna... meni je to žalosno ja bi se b orila rukama i nogama za njih... sadila vrt... treba im pomoći ali meni je isto žalosno kad takva stvar dođe u novine a ono jadno djete kojemu roditelji plačaju ljek jer je bolesno i ne kukaju da su gladni... a možda jesu više od njihuser posted image user posted image

upravo tak i ja razmišljam...user posted image

potpisujem i slazem se sa fi i ninolinom.

(Odgovor članu FIONA)
  Neposredna veza do poruke: 26
1.2.2010 22:55:59   
ninolina
hvala na paznji jer je namjera ove teme bila humanitarnog karaktera

ma naravno draga da je i stvarno im treba pomoći ali svaka ovakva priča vuče nešto za sobom...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 27
1.2.2010 22:58:22   
tikica_69
A onda temu moram premjestiti pod razgovori o svemu i svacemu jer ovo nema veze vise sa namjerom koja je bila na pocetku.....

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 28
1.2.2010 23:11:24   
novamama
pardon, samo bih htjela podržati fionu, kužim je u potpunosti što misli, i znam da nije bezosjećajna kuč*a...

mm i ja smo se osigurali, u uslučaju da jedan od nas rikne, drugi ima za pokrit kredite i nastavlja živjeti sa djecom bez financijskih zavrzlama...

ako osiguranje propadne, kuća se prodaje, i krediti se namiruju...

mislim da i ovdje vrijedi ona, tko želi pomoći neka pomogne...mene isto nije privuklo, kao ni fionu, jer mislim da ima drugih načina...

a cijeli dan mislim na tu jadnu ženu koja je u jednom danu izgubila muža i dijete od 5 godinauser posted image

ne daj bože nikomeuser posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 29
1.2.2010 23:15:09   
FIONA
IZVORNA PORUKA: novamama

pardon, samo bih htjela podržati fionu, kužim je u potpunosti što misli, i znam da nije bezosjećajna kuč*a...

mm i ja smo se osigurali, u uslučaju da jedan od nas rikne, drugi ima za pokrit kredite i nastavlja živjeti sa djecom bez financijskih zavrzlama...

ako osiguranje propadne, kuća se prodaje, i krediti se namiruju...

mislim da i ovdje vrijedi ona, tko želi pomoći neka pomogne...mene isto nije privuklo, kao ni fionu, jer mislim da ima drugih načina...

a cijeli dan mislim na tu jadnu ženu koja je u jednom danu izgubila muža i dijete od 5 godinauser posted image

ne daj bože nikomeuser posted image user posted image user posted image

hvala micica...ipak sam shvačena...ja imam problem jel ne znam nekad izrazit točno kaj mislim...zato fala...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 30
2.2.2010 18:05:09   
Domy
e moje cure lako pričat i sudit o nekome kad niste to iskusili..

Ja sam se našla isto tako u toj situaciji samo u puno blažem obliku..doduše na svu sreču meni nitko tada nije poginuo..al zato je suprug završio odmah poslie nezgode u zatvoru...na 1 mj..sama sam ostala sa petero djece..ja sam bila kao izgubljen slučaj ..ma nemogu vam opisat kako sam se tada osječala..nije bilo nikog da mi pomogne..prijatelji se svi izgubili i utihnuli...

A zamislite tu obitelj koja je izgubila tatu vođu obitelji i djete..i žena sad sama mogu mislit kako joj je..zaista je žalim..i morat ču se raspitat o toj obitelji pa makar ako ne novčano onada na neki drugi način da im pomognem..jel nedao bog nikome da se nađe u toj situaciji..

govorim to iz vlastitog iskustva..

ma jao vama kad doživite nešto ovakvo pa da se morate oslonit na nekoga pa da vas još osuđuje..

Čitam vaše komentare ja bi za svoju djecu kopala..da nisu gladna..

A što sam ja mogla napravit novci mi stoje u banci a ja ih nemogu dobit jer je na muževu računu ..a svi dokumenti od supruga su bili zadržani u zatvoru..da samo zamislite koje su to komplikacije da dođem do svoji para kojih imam a kao da nemam..tražila sam tada pomoć bar dok muža ne puste sve institucije su digle ruke..E da mi nije bilo jedne osobe ja bi taj mj bila gladna sa obitelji..

pa dajte sad vi meni recite molim vas kako sam ja mogla sad po vama kopat da dođem do novaca da moja djeca nebudu gladna..

Što kaže jedna ovdje ja bi svojoj djeci posadila da imaju ..lako posadit samo što urod ne rodi za koji sat nego to treba čekat par mj..

Nemojte mislit da ja sad ovo pišem i nagovaram nekog na nešto.. samo vam ukazujem da zaista čovjek dok takovo nešto ne iskusi ..nemože jednostavno pričat o tome...

Ja vam želim svu sreču vama i vašim najbližnjima i da vam se takovo nešto ne desi..

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 31
2.2.2010 18:11:37   
adryosijek
grozna nesreca nedaj boze nikome jaoo pre strasno sta da kazem. neznam......................user posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 32
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!