Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: da li biste išta rekli 1.2.2010 10:01:50
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: ninolina nažalost moje nemaju djece ali svakako bi rekla bez obzira ko to bio potpisujem
|
|
|
|
RE: da li biste išta rekli 1.2.2010 14:29:14
|
|
|
|
lavica81
|
i ja IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: mariola i ja bi sestri rekla
|
|
|
|
RE: da li biste išta rekli 1.2.2010 15:32:01
|
|
|
|
Ninaa
|
Ja bi joj rekla da je to ružno i porazgovarala s njom a onda bi je tužila mami pa bi tek onda nadrapala. Tak se mi nekad i tužakamo, kaj ćemo kad imamo samo jedna drugu, tak su se i mm sestre tužakale pok. svekrvi bez obzira kaj imaju 40 god.
|
|
RE: da li biste išta rekli 1.2.2010 15:46:08
|
|
|
|
Anoniman
|
nemam sestru ali da imam i da to napravi, porazgovarala bih s njom... ako je preopterećena, odvela bih ju na kavu i porazgovarala... ako to radi iz obijesti, e onda bi čula
|
|
|
|
RE: da li biste išta rekli 1.2.2010 15:46:41
|
|
|
|
lee
|
a joj nato...to nije uredu od tvoje sestre, treba joj dobro objasniti neke stvari o odgoju jer če joj malena imati traume...i plašit če se mame
|
|
RE: da li biste išta rekli 1.2.2010 17:17:16
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: Nellyca da je neko drugi u pitanju mozda bih i razmislila, ali da se rodjena sestra tako ponasa prema deci, rekla bih joj sve sto mislim!! pa kome mogu, ako ne njoj??!! i posvađala bih se s njom ako treba radi toga, davila bih je danima, pod nos bih joj stavila literaturu i REKLA BIH JE MAMI! E baš to. Ali mi smo u situaciji da je moja sestra prepopustljiva mama, a ja mama aždaja. Pa si redovito kažemo ono što mislimo i nastavimo piti kavu. MM je uvijek u čudu kako mi razgovaramo, on svojoj nikad ništa nebi rekao. Meni je to normalno, kome ću ako neću njoj??
|
|
RE: da li biste išta rekli 1.2.2010 23:06:20
|
|
|
|
anuska08
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 da, sestri bih rekla..... potpisujem!
|
|
[Obrisani korisnik] 2.2.2010 7:35:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: da li biste išta rekli 2.2.2010 12:13:45
|
|
|
|
Bebys
|
meni se na ovakve stvari PLACE...uzasno...to ce biti smeteno i jadno djete...ZAO MI JE STO SVAKAVI LJUDI IMAJU DJECU..eto...
|
|
|
|
RE: da li biste išta rekli 2.2.2010 12:15:18
|
|
|
|
Bebys
|
izvini nato to je tvoja seka ALI ZA TAKVE MAME MENI JE MJERILO ISTO...
|
|
|
|
RE: da li biste išta rekli 2.2.2010 12:29:45
|
|
|
|
BUMBIKA
|
da je neko drugi u pitanju mozda bih i razmislila, ali da se rodjena sestra tako ponasa prema deci, rekla bih joj sve sto mislim!! pa kome mogu, ako ne njoj??!! Potpisujem,iako nemam sestru.... Nadam se da ste to rješile
|
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!