koka24 -> RE: vrtic-jaslice-tko je tu sad lud? (19.3.2010 13:31:18)
|
Bubamara, ja isto imam takav problem.Moja malena je isto rođena u 9 mjesecu,i isto smo za Zaprešić za vrtić,a mi smo tu iz Pušće! Kod nas ima vrtić Maslačak ali to je za klince od 3god. dok ne krenu u školu te su svi u jednoj grupi. Kod nas se radi vrtić,staru školu bi trebali renovirat koja se raspada,(umjesto da naprave skroz novi vrtić koji bi se više isplatio)te su do sad postavili samo novo krovište,a drugo nisu ni počeli raditi.Neznam gdje je zapelo s tim vrtićem jer općina Pušća več sada ima dosta bebača s kojima roditelji neznaju kamo bi kad idu radit.Dobro je ako ima baka tu koja,ali ko nema nikoga!!?Mislim da ni za moju neće biti mjesta u vrtiću,a dat ću papire i u Vrtuljak te u Maslačak,te na Pojatno ,al se neću previše nadati.jer kao i što si sama rekla,kako oni znaju da neće biti mjesta,te da hočeju lovu za upis?Uglavnom u zaprešiću se puno ljudi doselilo i to mladih s djecom malom u one kanadske kuće te nove zgrade,djece sve više ,a novih vrtića nigdje,osim kaj sam videla da vrtuljak izgrađuje novi kompleks. Neznam kakva je procedura u vrtiću,dal oni gledaju jesu li oba roditelja zaposlena ,a ne ono kad tata radi a mama ne te ona hoda po kavicama,dok dijete ide u vrtić....
|
|
|
|