pepeljuga -> RE: Kako odgojiti nasilno dijete? (2.2.2010 21:37:52)
|
IZVORNA PORUKA: novamama anne baš mi treba tvoj savjet... danas sam sa oliverom bila na jednoj radionici gdje su sve bila tako mala djeca. uglavnom, ljuljao se na jednom konjiću neko vrijeme, pa je došao drugi dječak i ja sam skinula olivera sa konjića i rekla mu da će se sada drugi dječak malo ljuljati...on nije baš bio zadovoljan, i onako je čudno gledao tog dječaka, a onda ga je malo lupio po glavi, tj. dva tri puta ga je polupkao... ja sam odmah ulovila njegovu ruku i rekla mu:'ne, ne tući dječaka, dragi dječak', i onda bih podragala tog dječaka....ali trebalo je par puta ponoviti to da bi on shvatio, ali nije bio zadovoljan...da ja nisam bila tu i jače bi ga lupio... nakon toga sam oliveru skrenula pozornost na uši od konjića, kako se vrte i tako to, na trenutak je zaboravio, ali samo na trenutak...na kraju je prestao lupkati, ali čini mi se da to nekako ima u sebi... ne znam odakle mu, ja ne koristim nikakvu silu prema njemu...zna i doma mene lupiti kada je ljut na mene, a ja mu uvijek odgovaram isto:'ne tući mamu, draga mama'... imaš li koji savjet? kako mu to izbiti iz glave? mislim, ne druži se puno sa svojim vršnjacima, pa bi mi baš bilo krivo da postane nekakav nasilnik...ustvari me muči odakle mu to...i što da radim dalje? kao da si opisala moga roka,samo sto mislim da je on to vidio od tonija...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|