Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hahahhaaaa, njuškica :) 4.2.2010 11:04:39
|
|
|
|
maja
|
još ništa, a
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Hahahhaaaa, njuškica :) 4.2.2010 11:07:01
|
|
|
|
Zvonki
|
Ništa Pokazala sam joj sve što ste mi predložile, nije ništa joj, joj
|
|
RE: Hahahhaaaa, njuškica :) 4.2.2010 11:12:17
|
|
|
|
Zimic
|
PRESRETNA! Leo-18.1.2009. 4:28h
|
|
|
|
RE: Hahahhaaaa, njuškica :) 4.2.2010 11:16:34
|
|
|
|
maja
|
hm...jel je film star 8 godina ili ga je prije 8 gledala??? Jel ti rekla glumca kakvog?
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Hahahhaaaa, njuškica :) 4.2.2010 14:48:26
|
|
|
|
Zvonki
|
Ili Ben Stiler ili Adam Sandler ili Jason Bigs. Tak' ona veli. Al ona je malo starija pa je možda senilna
|
|
RE: Hahahhaaaa, njuškica :) 4.2.2010 14:49:44
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Ili Ben Stiler ili Adam Sandler ili Jason Bigs. Tak' ona veli. Al ona je malo starija pa je možda senilna
|
|
RE: Hahahhaaaa, njuškica :) 4.2.2010 14:52:30
|
|
|
|
maja
|
joj, a oni su mi svi na isti kalup vidiš šta ti meni radiš da mi ne izlazi iz glave
|
|
|
|
RE: Hahahhaaaa, njuškica :) 4.2.2010 15:00:01
|
|
|
|
Anoniman
|
ne bih rekla da sam vidjela šta slično
|
|
|
|
RE: Hahahhaaaa, njuškica :) 5.3.2010 21:41:54
|
|
|
|
maja
|
Zvonki, sunce ti tvoje, ja još uvijek razmišljam o njuškici Jel si saznala o kojem je filmu riječ ne mogu spavat zbog njuškice heheheh
|
|
|
|
RE: Hahahhaaaa, njuškica :) 5.3.2010 21:46:10
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: maja Zvonki, sunce ti tvoje, ja još uvijek razmišljam o njuškici Jel si saznala o kojem je filmu riječ ne mogu spavat zbog njuškice heheheh maja nasmijala si me do suza sa tvojim postom.. sad i ja mislim tko je to....njuškicaaaaaaa
|
|
RE: Hahahhaaaa, njuškica :) 7.3.2010 17:27:22
|
|
|
|
Zvonki
|
Ahahahaaaaa, jesam! Film se zove Ružna djevojka (kako prigodno )
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!