novamama -> RE: vijesti o Lueman (6.2.2010 21:32:04)
|
Bože kako samo ja tužna zbog ovoga, već danima mislim na nju...nikako mi iz glave ne izlazi... Na jednom portalu sam našla ovaj komentar na sličnu priču, pa ga prenosim: Nažalost doživjela,preživjela, ali ne i zaboravila. Obdukcija nije ništa pokazala. Stisla zube, pospremila sve u jedan mali škafet u glavi i ponovno se usudila ostati trudna... Danas uživam u svakom danu sa svojim djetetom, veselim se svakoj riječi, šali, ali...pomislim kako bi izgledao naš život da je Ona sada s nama. žao mi je da itko prolazi takvu situaciju...grozno...ideš roditi, raduješ se tom trenutku, tom biću koje dolazi na svijet a vraćaš se kući bez djeteta, prazne utrobe, praznog naručja...užas, trnci me prolaze kad se sebe sjetim u tom očaju.Nema utjehe, nema osvete, nema krivca. Tisuću zašto, bez odgovora... Nadam se da će roditelji koje je zadesila ova tragedija pronaći utjehu jedno u drugom i u ostaloj djeci i kad prođe neko vrijeme u radosti dočekati rođenje još jednog djeteta, a do onda svu snagu ovog svijeta im želim; da prebrode ove strašne trenutke lueman[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|