Pollly -> RE: Opasne antibebi pilule (5.10.2008 11:10:16)
|
Ja pijem Yasmin od 5. mjeseca ove godine i prva dva dana kad sam ga pila nisam cijelu noć spavala i bilo mi je stalno mučno i morala sam pit mineralnu vodu i gastal da se smiri želudac. Nisam to povezivala s tabletama, jer sam bila taj dan na rođendanu pa sam mislila da je od kolača itd. (nije od alkohola, ne pijem ga nikad) U 8. mjesecu sam primjetila da me malo češće boli područje oko srca, onako kao da me probada nešto i uvijek mi se uz to vrtilo i morala bih leći. Kako se to nije smanjivalo, i dogodilo bi se bar 2-3 puta na tjedan. Zaključila sam da je to moguće od pilula i prestala ih piti. Više me ne boli ništa i išla sam doktorici koja je rekla da mi nije niš, a ginekologici idem 3.11. Bila sam prije na vađenju krvi i na testu zgrušavanja. I rekla mi je da bi mi te trebale bit najbolje jer su niske doze hormona i najmanje se pojavljuju nus pojave itd. Ali moje tijelo se očito ne slaže... A pošto moja ljubav i ja imamo želju imat bebača, onda ne znam ni dal ću ju tražit neke druge... zasad koristimo zaštitu (fizičku), a nakon pregleda ćemo vidjet.
|
|
|
|