mišica 666 -> RE: posao ili dijete (6.2.2010 12:41:22)
to je danas premija naći ikakav posao a mislim da nam većini treba još novaca za normalan život ja bih prihvatila. nekako mi je luksuz odbiti posao ali to je samo moje mišljenje.
Njofra -> RE: posao ili dijete (6.2.2010 12:43:03)
Joj vidjela sam u novinama ovaj prilog o malenom kojeg je tata vezao i otišao raditi. Ja u ovo ne mogu vjerovati. Ovaj prizor boli [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image] i teško mi je povjerovat u ovo.
Minnie dobit ćeš svakakve savjete ali moraš pitati sebe što hočeš i prespavati. Odgovor je u tebi.
Bebys -> RE: posao ili dijete (6.2.2010 12:44:15)
tak i ja isto mislim ODGOVOR JE ISKLJUCIVO U TEBI...ti moras odluciti...sretno ma sta god odlucila...
gljiva -> RE: posao ili dijete (6.2.2010 13:53:41)
Slažem se s curama , dijete je teško ostavit s 6 mj, 10 mj, godinu,2 ili 3, ma uvijek. Ako ti ju ima ko čuvat ja nebi puno razmišljala. Danas je teška situacija za posao. Sretno šta kod odlučiš.
Anoniman -> RE: posao ili dijete (6.2.2010 14:05:52)
IZVORNA PORUKA: Ruža
IZVORNA PORUKA: minnie
ima 10 mj ali ja sve više razmišljam da odustanem. gledam ju i sve mi je teško pomisliti da ju moram za koji dan iostaviti
Nikada ti nće biti lako ostaviti ju i otići raditi, bez obzira koliko mjeseci imala. Razmisli i odvagni koje su prednosti i nedostatci tog posla pa odluči.
slazem se, srecno [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
i ja sam prije neka 2mj. otvorila istu temu....mislila sam da mi se svijet srušio kada sam dobila ponudu za posao.... na kraju sam pristala i topregrmila ( iako od tog posla na kraju nije bilo ništa)... nekako sam u sebi to prebolila i sada tražim posao
Ninaa -> RE: posao ili dijete (7.2.2010 17:06:52)
To moraš sama odlučiti, bit će ti je teško ostaviti bilo kad. Moja će uskoro 11 mjeseci i do nedavno smo stalno bile skupa. SAd sam počela učiti i jednostavno da bi nam poslije bilo bolje ide pol dana kod mojih ili kod šogorice, a i mora se privikavati jel ću poslije 15.03 morati ići raditi.. Neide svaki dan,ali mi je teško dok je nema. Prvi dan mi je bilo koma jel sam naučena da je stalno sa mnom.Njoj je to super i voli tamo biti jel joj se dokraja posvete ima nove igračke i od prvog dana nije nikad plakala svaki put kad je ostavimo maše nam papa. Djeca to lakše prihvate nego mi. Ak ti treba posao i novac prihvati ia ka je ima tko čuvati.SRetno!