Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 8.2.2010 21:58:42
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK ja idem ubrzo da se ''sredim'' u više pogleda ...... mm došao a ja za kompom nesređena odlazim za večeras. pusa svima i budite zločesteeeeeee
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 8.2.2010 21:59:50
|
|
|
|
ninolina
|
noći draga, nemoj ništ raditi kaj mi nebi
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 8.2.2010 22:02:29
|
|
|
|
leilany
|
ajmo scenarij....zamislite u glavnim ulogama brad pitt (mm) i monica belluci ( )... uglavnom dosel je brad doma jer je bil kod maaamice ..nije si videl moniku od petka i naravno malac horny as hell.... i jucer navecer on sve nekaj oko monice hoce nece,al monica slinava....sa glavoboljcekom....zaspala ko tuka i danas tj...maloprije...monica lezi druzi se sa curkama sa rr..upada brad i veli ; nu zeno bus mi dala čuče il nebus??? a nis monica bu se morala veceras zrtvovat za sve pale borce P.S. evo jedan dodatak.... kad je presto bred pit , pocel je pit sampras
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 8.2.2010 22:03:50
|
|
|
|
gljiva
|
|
|
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 8.2.2010 22:04:10
|
|
|
|
ninolina
|
ja ću poluditi, a čekaj taj tvoj mužek ide uredno k svojoj mamici... Daj ti njega k meni pošalji
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 8.2.2010 22:05:35
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ja ću poluditi, a čekaj taj tvoj mužek ide uredno k svojoj mamici... Daj ti njega k meni pošalji ma iso je sluzbeno u ri.pa si je mamicu posjetio a i tam je spavao a cuj posteno je da se zamjenimo...ja tebi svog ti meni svog....
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 8.2.2010 22:06:41
|
|
|
|
ninolina
|
dogovoreno ali moj ima puno obaveza prema djeci tako da vam i njih ostavim na par dana
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 8.2.2010 22:09:57
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: ninolina dogovoreno ali moj ima puno obaveza prema djeci tako da vam i njih ostavim na par dana pa da a vas dvoje uzivancija....grrrr
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 8.2.2010 22:11:30
|
|
|
|
ninolina
|
pa da a vas dvoje uzivancija....grrrr a čuj kaj te briga kaj bumo mi delali ti meni njega posudi ja ti ga vračam za par dana
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 8.2.2010 22:12:17
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: ninolina pa da a vas dvoje uzivancija....grrrr a čuj kaj te briga kaj bumo mi delali ti meni njega posudi ja ti ga vračam za par dana a aj moze...al ne primam bofl robu nazad
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 8.2.2010 22:14:15
|
|
|
|
ninolina
|
a aj moze...al ne primam bofl robu nazad user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma ne brini živ bu i zdrav i više nebu mamici išal
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 8.2.2010 22:15:15
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: ninolina a aj moze...al ne primam bofl robu nazad user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma ne brini živ bu i zdrav i više nebu mamici išal ok...al nemam ja nis protiv kaj ide....stara mu je za 5
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 8.2.2010 22:15:59
|
|
|
|
ninolina
|
ok...al nemam ja nis protiv kaj ide....stara mu je za 5 a čuj ti provjeri jel on kod mame spava
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 8.2.2010 22:18:27
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ok...al nemam ja nis protiv kaj ide....stara mu je za 5 a čuj ti provjeri jel on kod mame spava ma nis ja ne provjeravam..... .....ja mu uvijek kazem pamet u glave
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 8.2.2010 22:19:31
|
|
|
|
ninolina
|
ma nis ja ne provjeravam.....user posted image .....ja mu uvijek kazem pamet u glaveuser posted image user posted image he he tak i ja svom al kad mu zaprijetim znat ću ja mislim da mu nebi palo na pamet otić k nekoj fufi
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 8.2.2010 22:20:37
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ma nis ja ne provjeravam.....user posted image .....ja mu uvijek kazem pamet u glaveuser posted image user posted image he he tak i ja svom al kad mu zaprijetim znat ću ja mislim da mu nebi palo na pamet otić k nekoj fufi ..ma sve se sazna...kad tad....
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 8.2.2010 22:21:23
|
|
|
|
ninolina
|
..ma sve se sazna...kad tad.... a čuj ako si vješt neke se stvari nikad ne saznaju a moj to definitivno nije
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 8.2.2010 22:22:47
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ..ma sve se sazna...kad tad.... a čuj ako si vješt neke se stvari nikad ne saznaju a moj to definitivno nije ...pojma nemam....dal sam vjesta dal je vjest...nemam ja zivaca za to... fakat dost mi kaj se moram i s njim boksat(ovo ono sexat citaj)....di cu jos tatlane
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 8.2.2010 22:23:58
|
|
|
|
ninolina
|
fakat dost mi kaj se moram i s njim boksat(ovo ono sexat citaj)....di cu jos tatlane he he mogu misliti
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 8.2.2010 22:26:35
|
|
|
|
ninolina
|
a čuj moraš se organizirati
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 8.2.2010 22:31:41
|
|
|
|
leilany
|
imas pp
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 8.2.2010 22:45:58
|
|
|
|
leilany
|
cure,zene hasta la vista.... seeya.....
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 8.2.2010 23:05:45
|
|
|
|
mama mery
|
nasmijala sam se do suza s vama
|
RE: samokontrola kod muškaraca 8.2.2010 23:09:41
|
|
|
|
ninolina
|
cure,zene hasta la vista.... seeya.....user posted image user posted image user posted image user posted image adios štedi mi tvog muža, nemoj ga jako mučiti
|
|
RE: samokontrola kod muškaraca 9.2.2010 9:05:37
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: ninolina cure,zene hasta la vista.... seeya.....user posted image user posted image user posted image user posted image adios štedi mi tvog muža, nemoj ga jako mučiti hohoho zanimljiva priča bila sinoć...čak se spominje zamjena muževa.jesam li ja to dobro čula... zvrkić šteta što ja i ti nismo sudjelovali u raspravi
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!