Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Poklon za 1.rođendan 10.2.2010 10:56:58
|
|
|
|
maja
|
ako se volite voziti na biciklima neka ti netko kupi sjedalicu
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Poklon za 1.rođendan 10.2.2010 11:12:03
|
|
|
|
njanja
|
Jan obožava onaj TELEFON SVEZNALICU kojeg je dobio za 1. rođendan....to mu je totalno INN konstantno....I voli onu guralicu na kojoj se gura i sjedi....Ili onu trokolicu.....
|
|
RE: Poklon za 1.rođendan 10.2.2010 11:15:37
|
|
|
|
minnie
|
nina gdje ima ovakav tobogan za kupiti. to ja namjeravam ovoj starijoj
|
|
|
|
RE: Poklon za 1.rođendan 10.2.2010 16:44:02
|
|
|
|
zozo1
|
IZVORNA PORUKA: ninolina I meni treba prijedloguser posted image Nećaku je u petak 1. rođendan. Napravili smo mu foto book od njegovih slika od dana rođenja do danas i još bi kupili nešto, ne znam štouser posted image Mogli bi guralicu,dobra ideja. ali bi još nešto,nešto što bi roditelji volili primit,hranilicu ima...ništa drugo mi ne pada na pamet... meni je super ona kućica je skupa ali mi je baš mrakač, ja naručila od sestre Iris za 1 rođ oj Ovo ti je super, jest da u TL košta oko 450 kn, al za prvi rođendan......svaka baka i deda budu toliko izdvojili Guralica ( autić) - moj klinac se i dan danas zna vozikati na tome iz fore ( ima 5 g) Trokolica - biciklić - doći će ti proljeće pa možete sa njim u park, šetnju Robica ako ti treba, tenisice, cipelice Moj malac kad ima rođendan, moji bližnji uvijek pitaju kaj treba, tako da ga većinom garderobom opremim za proljeće ( trenirke, hlaće , majice, tenesice, cipele, jakne ) a frendovi uz neki odjevni predmet donesu uvijek neku hit igračku. Na kraju svi zadovoljni.
|
|
[Obrisani korisnik] 10.2.2010 17:03:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Poklon za 1.rođendan 14.2.2010 9:03:47
|
|
|
|
inna
|
IZVORNA PORUKA: ninolina I meni treba prijedloguser posted image Nećaku je u petak 1. rođendan. Napravili smo mu foto book od njegovih slika od dana rođenja do danas i još bi kupili nešto, ne znam štouser posted image Mogli bi guralicu,dobra ideja. ali bi još nešto,nešto što bi roditelji volili primit,hranilicu ima...ništa drugo mi ne pada na pamet... meni je super ona kućica je skupa ali mi je baš mrakač, ja naručila od sestre Iris za 1 rođ Domi je dobio taj šator prije 2 tjedna od moje sestre i prvih par dana je samo obilazio oko njega i pokušavao ga rastaviti da mi je već bilo bed da je uzalud potrošila hrpu para, ali sad si zna uzeti neku igračku i zavući se unutra i igrati se i po 10-ak minuta što je za njega rekord da je toliko na jednom mjestu. Super je jer ima hrpu stvari po sebi pa mu neće brzo dosaditi
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!