Bubu -> Kako odbiti kumstvo? (8.2.2010 13:01:13)
|
Našla sam se u jednoj nezavidnoj situaciji...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Moja se vjenčana kuma, s kojom sam zahladila odnose radi nekih nesuglasica oko mog vjenčanja, udaje. Mislila sam da nas neće ni pozvati na vjenčanje, no nedavno smo se vidjele...došla je napokon vidjeti bebu. Na pitanja oko vjenčanja je davala kratke odgovore pa nisam previše ni ispitivala, mislila sam da je to zato što joj je neugodno jer nas neće zvat. No jedan tren je pitala: E, da ne zaboravim, oš mi bit kuma? Ja se nisam ni snašla i odmah odgovorila "Naravno!". Na pitanje da li je sigurna da me hoće za kumu (misleći pritom na ne baš najbolje odnose između nas) rekla je "pa da, dogovorile smo se još na faxu". E sad...mene je to jako dirnulo i stvarno sam počašćena...no kopka me...zar me hoće za kumu samo zato što smo se to dogovorile prije 10 godina?? Ako je to razlog, kumstvo ne bih htjela prihvatiti, pogotovo zato jer imam bebu od 5 mjeseci i neću joj moći biti na raspolaganju koliko bih htjela i morala. Kako da to skužim? S njom je oduvijek bilo teško otvoreno razgovarati, mislim da mi ne bi rekla da je pitam..
|
|
|
|