osobno
|
Draga, drži se, jaka si ti, a imaš i ogromnu motivaciju... ispričat ću ti nešto da znaš da nisi sama u svojoj patnji, nipošto. Kad sam imala 4 godine, dobila sam brata. Bio je zdrava, savršena bebica dok nije napunio 8 mjeseci, onda je ejdnu večer dobio temperaturu i kako je mater nije mogla skinit, povela nas je u gluho doba noći na hitnu di joj je jedna mlada dr uzela malenog, pregledala ga, zaključila da ima upalu angina, dala mu injekciju i isti tren nas poslala kući. Pola ure kasnije, dobio je konvulzije i pao u komu, dok smo došli do bolnice, već su mu dijagnosticirali moždanu smrt. Dr mu je dala penicilin, na koji je bio alergičan, bez da je to rekla mami, i bez da je pričekala reakciju. Moja mama se nikad nije potpuno oporavila, a za njegovu smrt nije odgovarala dr, jer joj je otac u to doba bio na vlasti. Vremenom ga nismo zaboravili, samo smo shvatili da je očito sve to bio dio nečeg puno većeg od nas samih, jer Bog k sebi poziva samo anđele. Ne mogu reć da znam kako ti je, samo ti želim šta brži oporavak i reć ti da vrijeme postupno donese ne zaborav, nego olakšanje.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|