osobno -> RE: hvala svima (10.2.2010 11:21:51)
|
Draga, drži se, jaka si ti, a imaš i ogromnu motivaciju... ispričat ću ti nešto da znaš da nisi sama u svojoj patnji, nipošto. Kad sam imala 4 godine, dobila sam brata. Bio je zdrava, savršena bebica dok nije napunio 8 mjeseci, onda je ejdnu večer dobio temperaturu i kako je mater nije mogla skinit, povela nas je u gluho doba noći na hitnu di joj je jedna mlada dr uzela malenog, pregledala ga, zaključila da ima upalu angina, dala mu injekciju i isti tren nas poslala kući. Pola ure kasnije, dobio je konvulzije i pao u komu, dok smo došli do bolnice, već su mu dijagnosticirali moždanu smrt. Dr mu je dala penicilin, na koji je bio alergičan, bez da je to rekla mami, i bez da je pričekala reakciju. Moja mama se nikad nije potpuno oporavila, a za njegovu smrt nije odgovarala dr, jer joj je otac u to doba bio na vlasti. Vremenom ga nismo zaboravili, samo smo shvatili da je očito sve to bio dio nečeg puno većeg od nas samih, jer Bog k sebi poziva samo anđele. Ne mogu reć da znam kako ti je, samo ti želim šta brži oporavak i reć ti da vrijeme postupno donese ne zaborav, nego olakšanje.
|
|
|
|