Zimic -> Imali smo duha (10.2.2010 11:28:06)
|
Zadnja 4 dana imali smo duha u sobi od Lea, pretpostavljam da je bila moja prabaka i da je dosla vidjet Lea. jednu noc se Leo poceo histericno plakati(psi i djeca do 2 godine vide duhove ako se intenzivno krecu u okolini)dosla sam u sobu ,sjela pored kinderbeta i Ona se stala pored meni i gladila me po kosi, kad sam se maknula Leo je poghledao iza mene i ponovo poceo plakat,uzela sam ga tu noc u sobu. sledece jutro motala se oko kreveta i Prosla sam kroz nju(hladan neopisivo cudan osjecaj na par sekundi kad duh prode kroz vas), navecer je bila sa nama u kaupaoni i stupila u kontakt sa Leom,on joj se smijao,mahao i gledao. Osjetila sam Ju kako stoji iza mene kad sam ga presvlacila. U noci se Leo ponovo poceo derati ali nisam se ustala jer je nakon par sekunda stao. Inace hga stavim spavat na jastuk u kinderbetu pa se on okrene skroz na suprotnu i naravno otkrie-ovu noc se okrenuo i kad sam dosla u sobu bio je uredno pokriven. Ja nisam spavala cijelu noc od nemira, u noci me ponovo dosla podragat i otisla-napokon neopisiv osjecaj mira!
|
|
|
|