Anoniman -> RE: i ja sam nezainteresirana (11.2.2010 22:01:55)
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Mariachi ne poznamo se osobno,ali ti si vrijedna žena i dobra mama,daj sve od sebe da probate riješiti,ali ne pod cijenu da sebe ubijaš i ždereš. I mene mm razjari i ja njega,ali u globalu zbilja imamo dobar brak i kužimo se jer da nije tako razišli bi se davno prije(živjeli smo 10 godina skupa prije braka i djeteta). Nekada nismo razgovarali danima,jednom pričali o razvodu,ali smo uvijek i sve rješavali razgovorom. Kažem ti to da ne misliš kako pametujem i glumim gđu savršenu(daleko sam ja od toga),ali ako je kriza zbog zakašnjelog suđa ili veša,što bi on napravio da zbilja bude neko sra_e? Probaj objektivno sagledati stvari i ako ne možeš njega mijenjati(ako on ne želi ništa napraviti po tom pogledu),nađi neki svoj put(u koji možeš ili ne moraš njega uklopiti),ali se onda prestani stalno preispitivati,i daj misli na curke da i one trebaju mamu živu i zdravu,a ne punu grižnje savjesti zbog gluposti.. hvala ti, draga, ma radim na tome... napravim nama naš ritam i sve super... taman pomislim kak sam se izvukla na površinu... utuvim sebi u glavu da ja njega ne trebam usrećivati jer je to nemoguće, uvijek će mi nać grešku... čak sam jedan dan prošli tjedan onako osjetila, kad je on pričao svoju priču, da sam nekak "iznad toga" da te sve riječi nekud ispod mene plivaju a ja gore letim... samo eto, dogodi se trenutak kad mi "krila otkažu"... al idemo dalje... (otišli smo OT...)
|
|
|
|