babinje (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

natalijax -> babinje (14.2.2010 13:15:29)

Kako bi vratili poklone u babinju da dobijete od tih osoba korištenu zvečku i jednu partiklu[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

anuska08 -> RE: babinje (14.2.2010 13:29:21)

Odavno sam se prestala zamarati time što mi je netko poklonio ili nije poklonio. Kupujem od srca i koliko mogu! Inače, me nervira kad vidim da netko točno gleda koliko je dobio od neke osobe i vraća istom mjerom.
Kupiš koliko možeš i ovisno u kakvom si odnosu s tom osobom!!!

I još nešto, može ih biti sram takvo nešto pokloniti ti!!!!!![sm=jezicek.gif]

tikica_69 -> RE: babinje (14.2.2010 13:29:57)

Ne bih vratila....to bi bilo ispod mog nivoa. Kupila bih najnormalniji poklon ili stavila kovertu pod jastuk, ovisi kome idem u babinje. A ako imaju imalo srama, onda ce im biti neugodno pa to moze biti neka vrsta satisfakcije, ako gledas to tako....

natalijax -> RE: babinje (14.2.2010 13:47:17)

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Ne bih vratila....to bi bilo ispod mog nivoa. Kupila bih najnormalniji poklon ili stavila kovertu pod jastuk, ovisi kome idem u babinje. A ako imaju imalo srama, onda ce im biti neugodno pa to moze biti neka vrsta satisfakcije, ako gledas to tako....

s ovim se slažem i tako imam razmišljanje,bilo bi me nek sram da baš ništ nedonesem[sm=smiley1.gif]

curice -> RE: babinje (14.2.2010 13:55:01)

ja im ne bi vratila istom mjerom,nego bih kupila nešto novo  i odnijela

ejmama -> RE: babinje (14.2.2010 13:57:40)

Stvarno grozno, pa danas stvarno ima svašta za kupiti i ne mora biti skupo.
Ja nebi ni išla ako nemam šta za ponjeti.

Nebi vratila istom mjerom jer bi prije u zemlju propala.

leilany -> RE: babinje (14.2.2010 14:28:11)

potpisujem...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

gljiva -> RE: babinje (14.2.2010 15:54:52)

Potpisujem.

evanda -> RE: babinje (14.2.2010 15:56:09)

Dogodilo nam se da smo dobili takav poklon.
Bacili u smeće bez puno komentara
I zaboravili cijelu priču

Bebys -> RE: babinje (14.2.2010 17:04:17)

IZVORNA PORUKA: natalijax

s ovim se slažem i tako imam razmišljanje,bilo bi me nek sram da baš ništ nedonesem[sm=smiley1.gif]
   opet cu ja sa svojim DALI JE TA OBITELJ LOSE STOJECA STO SE TICE LOVE...ili je to NAMJERNA PODVALA...ako je namjerna podvala onda IM APSOLUTNO NISTA NEBI DALA...sretno nato

ZVRK -> RE: babinje (14.2.2010 19:44:52)

IZVORNA PORUKA: natalijax

jednu partiklu[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

a šta ti je to??????

korištena zvečka može proči ali ne da je zapakirano za novo nego kao rabljena i nije mi bed.
ja prije nisam gledala šta sam dobila a kupila sam šta sam željela a za klince želim punoooo.
a to me počelo koštati tako da sam počela ''računati''kome šta i za koliko kupujem.

naravno ovisi od osobe kojoj kupujem/nosim

Lady3 -> RE: babinje (14.2.2010 20:19:54)

Nikad ne bih tako šta mogla učiniti.Ako nemam love radije ću pričekati bolja vremena i kupiti poklon kako spada..Što se tiče njih neka njih bude sram,ne mogu vjerovati kako ima bezobzirnih ljudi..[sm=smiley13.gif]

prvi put mama -> RE: babinje (14.2.2010 23:17:13)

Dok sam bila trudna, prijateljice su me opsjedale... posebno kad je već prošao termin, a ja nikako da rodim. Kad sam rodila, a to je bilo prije točno četiri mjeseca, odjednom su sve zaboravile da postojim. Javilo se njih nekoliko, obećalo: doći ću čim ovo ili ono, i to je sve.... Još ni danas nije došla ni jedna od njih. Jedna se čak najavila za prošli vikend, skoro da je rekla i dolazim u toliko i toliko sati, a onda opet zaboravila moj broj. Recesija, šta ćeš... [sm=smiley13.gif]

natalijax -> RE: babinje (14.2.2010 23:23:19)

zvrk partikla je on kako vi zovete slinček[sm=zmeden.gif]

Anoniman -> RE: babinje (14.2.2010 23:23:27)

Neki ljudi jednostavno nemaju osnovnog reda i vaspitanja. Mislim da bi bilo lepse da su dosli praznih ruku, i izvinili se jer trenutno nisu u mogucnosti da kupe adekvatan poklon, ali da su zeleli da vide bebu i tebe. A ako ti i nisu previse bliski, bolje da nisu ni dolazili.

natalijax -> RE: babinje (14.2.2010 23:24:20)

IZVORNA PORUKA: prvi put mama

Dok sam bila trudna, prijateljice su me opsjedale... posebno kad je već prošao termin, a ja nikako da rodim. Kad sam rodila, a to je bilo prije točno četiri mjeseca, odjednom su sve zaboravile da postojim. Javilo se njih nekoliko, obećalo: doći ću čim ovo ili ono, i to je sve.... Još ni danas nije došla ni jedna od njih. Jedna se čak najavila za prošli vikend, skoro da je rekla i dolazim u toliko i toliko sati, a onda opet zaboravila moj broj. Recesija, šta ćeš... [sm=smiley13.gif]

nemoj bit tužna,i one če rodit pa i ti njih zaboravi[sm=smiley1.gif]

prvi put mama -> RE: babinje (14.2.2010 23:27:04)

Ja sam prvo bila jako tužna, baš zato što sam i ja razmišljala tako - ne treba mi ništa, samo dođite. Sada više nisam tužna nego razočarana jer sam na ovaj način morala shvatiti tko su mi doista prijatelji. [sm=smiley19.gif]

prvi put mama -> RE: babinje (14.2.2010 23:30:46)

.... mislim da će biti baš tako, i ja ću njih zaboraviti kad rode... sve je to jako žalosno.

danery -> RE: babinje (16.2.2010 11:12:07)

joj cure ja imam drugo pitanje koje se ne tiče poklona...

mene pati navala ljudi u kuću kad dođeš s bebom iz rodilišta... kako stvari kod mene stoje, ja imam još dosta do toga, ali poznavajući muževu rodbinu, to će biti stampedo...

većina rođaka je starija od 50, pa sad kako to spriječiti a da se dotični ne uvrijede...?

i još nešto:što mislite o cmakanju, štipkanju, nošenju i držanju novorođenčeta-mislim na posjetioce?

thnx!

gljiva -> RE: babinje (16.2.2010 11:19:27)

IZVORNA PORUKA: danery

joj cure ja imam drugo pitanje koje se ne tiče poklona...

mene pati navala ljudi u kuću kad dođeš s bebom iz rodilišta... kako stvari kod mene stoje, ja imam još dosta do toga, ali poznavajući muževu rodbinu, to će biti stampedo...

većina rođaka je starija od 50, pa sad kako to spriječiti a da se dotični ne uvrijede...?

i još nešto:što mislite o cmakanju, štipkanju, nošenju i držanju novorođenčeta-mislim na posjetioce?

thnx!

Ako su razumni ostavit ćete na miru bar prvih mj dana, a ako neka baš i nazove reci lijepo da ti nije još do posjeta.
Makar sam ja imala bisera koji su prvi tjedan banuli na vrata[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image].
Ja nikom nisam dala da ga nosi, jer i tako je prva tri mj samo jeo i spavao. Bilo je onih a samo bi ga malo primila.. kad je bio budan par puta sam popustila...al da bi budila dijete da ga netko vidi...nak zaborave

MILLA -> RE: babinje (16.2.2010 11:24:29)

baš tako...ako su malo inteligenti,skužit če i poštivati da još dolaziš sebi....ako ne,nek se ljute i gotovo! meni su ukrali najljepše trenutke da budemo sami[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image].....sa drugim ,ne želim nikog vidjet(osim roditelja mojih i njegovih) barem mj. dana....pa nek se ljute,baš me briga!

danery -> RE: babinje (16.2.2010 11:28:54)

mojoj kumi se desilo da ju je na povratku iz bolnice dočekao špalir baba, tetki i ujaka... inače muž joj ima 10 braće i sestara,pa možeš mislit navale...ženu su jadnu uvalili na kutnu i odmah zgrabili dijete...nju nitko ni pogledao...i beba sa 2 tjedna završila u bolnici i našli joj streptokoka takvoj maloj...eto ti silne ljubavi i maženja...a sad nek roditelji čekaju kad će djetetu šta izbit...

pako -> RE: babinje (16.2.2010 11:32:52)

Jao, znam da je i rodbina nestrpljiva da vidi djetešce ali nekužim kak nemogu pričekati da se mama i beba malo odmore i snađu domeka pa onda doći, a ne odmah isti dan doći[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] strašno. Rzumijem kad ti dođu roditelji, to mi je ok ali ostala rodbina i prijatelji sorry al nek pričekaju malo!

danery -> RE: babinje (16.2.2010 11:38:14)

je, tako sam i ja za prvu bebu rekla u startu kad sam bila trudna da mjesec dana nakon rođenja neću nikoga da mi se našetava po kući...na to mi svekrva uvrijeđeno puhnula da nek ne pretjerujem...nažalost tu bebicu nismo dočekali, ali ova se očekuje sasvim drukčije...
velika mi pomoć mm koji ne da da me gnjave kojekakvim glupostima...

mišica 666 -> RE: babinje (16.2.2010 13:04:40)

ja isto nisam dala da se previše nosi pustila bi da se dite pogleda u krevetiću ili di je već bila a prvih dana samo su mi najbliži bili u posjeti i stvarno mi nije jasno koga vraga 100 ljudi ima se natiskivat tih prvih mjesec dana pa to je intiman trenutak a ne cirkuska predstava.

Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>