Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.2.2010 0:21:19
|
|
|
|
CallamityJane
|
Ja moram ovde da pohvalim svoju jedinu i najbolju Beogradjanku od svih Beogradjana u Beogradu Nellycu Puno, puno joj hvala sto mi je spasila dan i vece i cijelu sedmicu zapravo i hocu da je stavite na prvo mijesto u hvalionici eto tako... ona zna zasto Nellyce hvalaaaaaa
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.2.2010 0:23:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Nemas ni koju drugu Beogradjanku ovde da pohvalis, onda je i logicno da sam najbolja ne zahvaljuj, za tebe sve i uvek
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.2.2010 9:14:51
|
|
|
|
mama mery
|
moram se hvaliti mada sam pisala i umj. dijeti cure laksa sam 7kg u samo 10 dana sve super izdrzavam i nisam gladna
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.2.2010 9:22:25
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: mama mery moram se hvaliti mada sam pisala i umj. dijeti cure laksa sam 7kg u samo 10 dana sve super izdrzavam i nisam gladna draga koja jeto dijeta? Svaka ti čast. Vrijedno naklona
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.2.2010 9:26:06
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: mama mery moram se hvaliti mada sam pisala i umj. dijeti cure laksa sam 7kg u samo 10 dana sve super izdrzavam i nisam gladna draga koja jeto dijeta? Svaka ti čast. Vrijedno naklona pisala sam sve na mjesecevoj dijeti pa odi pogledaj da se neponaavljam a imama dobar motiv mama mi je odecala 500€ ako skinem 10kg do kraja mjeseca
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.2.2010 9:37:49
|
|
|
|
Krky
|
Ja pohvaljujem svoju sveli: napravila Noiću presladak maleni puloverčić. Pohvaljujem tete u servis za peglanje koji su me rješili depresivne količine veša i još mi ga besplatno dostavili doma. Pohvala MM koji se u zadnje vrijeme uspio priviknut da uz našu 5-orku ne može bit sve "po špagici" u stanu, manje prigovara pa ja manje "režim". Pohvala MMami koja je mojoj jedinici priuštila lijep izlazak. Sebe ću pohvalit kad se uspijem "otkačit" od Raje i primim se posla
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.2.2010 10:19:32
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: mama mery IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: mama mery moram se hvaliti mada sam pisala i umj. dijeti cure laksa sam 7kg u samo 10 dana sve super izdrzavam i nisam gladna draga koja jeto dijeta? Svaka ti čast. Vrijedno naklona pisala sam sve na mjesecevoj dijeti pa odi pogledaj da se neponaavljam a imama dobar motiv mama mi je odecala 500€ ako skinem 10kg do kraja mjeseca bome dobar motiv. od same pomisli na nagradu si biće skinula tri kila Idem sad pročitati šta si napisala
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.2.2010 10:23:41
|
|
|
|
ninolina
|
moram pohvaliti mm jer me juče ugodno iznenadio kupio mi cvjetić, bombonjeru i novu jaknu, stvarno se isprsio he he hvala mužiću
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.2.2010 10:52:55
|
|
|
|
maja
|
dobila sam na lotu po prvi puta da sam išta dobila
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.2.2010 10:53:42
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: maja dobila sam na lotu po prvi puta da sam išta dobila
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.2.2010 10:54:15
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: mama mery moram se hvaliti mada sam pisala i umj. dijeti cure laksa sam 7kg u samo 10 dana sve super izdrzavam i nisam gladna cestitam mama mery pravi si maja cestitam i tebi a sta si dobila?
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 15.2.2010 10:55:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.2.2010 10:59:02
|
|
|
|
maja
|
hihih dobila sam novaca ne puno ali dovoljno da si napravim cipelar u hodniku sad igram za zavjese inače muž me zarazio poljskim lotom, i evo drugi put odigrala i dobila
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.2.2010 11:13:29
|
|
|
|
CallamityJane
|
pa to je super maja ma da je 10 cuna kada se dobije nekako je covjeku drago
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.2.2010 11:27:30
|
|
|
|
maja
|
ma ni zbog ovih novaca nisam mogla spavat od euforije, onda bolje da ne dobijem milijun jer bi imala srčani
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.2.2010 12:00:29
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: mišica 666 odlućila sam da neću hvaliti mm jer iz prijašnjih iskustava znam da kad god ga pohvalim da ubrzo napravi neku piz pa mi je bolje mučat. potpisujem
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.2.2010 12:17:01
|
|
|
|
danery
|
ja bih pohvalila muževu baku, žena ima 76 god i svaki mi dan po želji skuha i donese od doručka do večere budući da sam na mirovanju pa ne mogu sama
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.2.2010 12:17:53
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: danery ja bih pohvalila muževu baku, žena ima 76 god i svaki mi dan po želji skuha i donese od doručka do večere budući da sam na mirovanju pa ne mogu sama
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.2.2010 15:04:06
|
|
|
|
Ninaa
|
Hvalim svog mm, sinoć i danas je jako dobar, pažljiv i danas mi je skuhao fini ručak, krmić punjen s marelicama rižu i umak. Mishek dođi ima još malo znam da to voliš!Eto iskupio se za jučer!
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 15.2.2010 17:26:53
|
|
|
|
Mishek
|
:slinim: Martinček
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.2.2010 12:31:53
|
|
|
|
ninolina
|
moram pohvaliti svoga muža danas je otišao kupiti svojoj mezimici nova kolica i to bez ijednog pogovora. Ma ti si zlatan mužiću
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.2.2010 12:33:18
|
|
|
|
ejmama
|
Slabo se puni ova hvalionica!!!! Ja ću phvaliti svog Happya dobio je cjepivo da ja nisam ni skužila.
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.2.2010 12:36:35
|
|
|
|
gljiva
|
jučer sam konačno išla napravit zub koji mi je puknuo tjedan dana prije poroda i sad umjesto novih cipela imam novi zub
< Poruku je uredio gljiva -- 18.2.2010 12:37:14 >
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.2.2010 12:38:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Da pohvalim mm-a, nasao je resenje nasih finansijskih problema, sad cemo najzad "prodisati", nadam se....
|
|
|
|
RE: Ringerajina hvalionica 18.2.2010 12:40:10
|
|
|
|
ninolina
|
Da pohvalim mm-a, nasao je resenje nasih finansijskih problema, sad cemo najzad "prodisati", nadam se.... user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za tvog m
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!