|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
15.10.2010 21:33:49   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Ninaa)
  Neposredna veza do poruke: 726
   RE: Ringerajina hvalionica
15.10.2010 21:39:47   
Anoniman
Ma naše su rr cure zakon prije će ti pomoći nego netko tvoj.

IZVORNA PORUKA: Ninaa

Ma naše su rr cure zakon prije će ti pomoći nego netko tvoj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo ove cipke

Ovo definitivno potpisujem.
Bravo rajkeuser posted image user posted image

Živa istina!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 727
15.10.2010 21:42:34   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 728
   [Obrisani korisnik]
15.10.2010 21:59:19   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Ninaa)
  Neposredna veza do poruke: 729
15.10.2010 22:03:19   
Ninaa
Je prekrasne su sve moja boja,ali su sigruno i skuplje od ovih i to puno puno! morali budemo kupiti još jedne zimske ove su više za šminku i suho vrijeme.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

Neposredna veza do poruke: 730
15.10.2010 22:38:17   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: Ninaa

Ma naše su rr cure zakon prije će ti pomoći nego netko tvoj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo ove cipke
user posted image

je, je to su te, i ima one bez sa lopticama i bijele sa crvenim masnicama user posted image
samo nisam nijedne nasla da nosi po kisi, znas ono da ima prave cizme, ove su sve za paradu i smizlanje user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 731
15.10.2010 22:42:29   
leilany
user posted image user posted image user posted image user posted image pepe

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 732
17.10.2010 12:02:28   
Imra
ja cu danas da pohvalim mm jer je otisao na autobusku stanicu poslati nesto,nadam se da ce stici prije neg bus krene
i jos ga hvalim jer je poceo praviti kucice za barbikeuser posted image user posted image user posted image , malo sam gledala i izgledaaaa super

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 733
17.10.2010 12:12:07   
CallamityJane
sta ste mi to poslali? user posted image

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 734
17.10.2010 12:27:03   
Imra
vidjet ces kad stigneuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 735
17.10.2010 12:28:24   
maja
Bambijeve su 250kn čizme

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 736
17.10.2010 15:51:53   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: Imra

vidjet ces kad stigneuser posted image user posted image

a kad trebam cekati, moras mi javiti na vrijeme, znam ja te vozace jedva cekaju da cape sebi, jesi im platila ili cu im ja plaiti kada stignu???
jesi im dala moj broj telefona user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 737
17.10.2010 15:53:56   
Imra
sve sam obavila, nista se ne brini
e ovi vozaci su super, do tebe ce na adresu dostavitiuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 738
17.10.2010 15:56:30   
CallamityJane
samo me zezas vraze jedan user posted image

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 739
18.10.2010 7:55:39   
ZVRK
ja ću pohvaliti ženu od kuma jer mi je dala veeeeeliki paket pelena kada smo bili kod njeza ročkas.
njima višak(radi veličine)a meni će dobro doći

user posted image user posted image user posted image hvala ti još jednom

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 740
18.10.2010 8:32:43   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 741
   [Obrisani korisnik]
18.10.2010 8:35:34   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Imra)
  Neposredna veza do poruke: 742
18.10.2010 10:45:27   
mamara
uh.... sad čitam i razmišljam a čime bi se ja mogla pohvaliti. moj muž baš nekupuje puno poklona ma ustvari uopče mi nekupuje ništa...mrcima sebičnauser posted image , moja dijeca su turbo prezaigrana i stalno trče po kuči, viču, lupaju i razbacaju sve što stignu!
al kad sam prije par dana zbog nekog obiteljskog problema sjela u sobi i zaplakala došao je moj sin i pitao me zašto sam tužna a ja mu kažem da me je ujo razžalostijo a on ode po tatu i seku i kaže idemo grlit mamu jer je jako tužna i svi su došli i grlili me dok se nisam počela od sreče smijat, i kad se toga sjetim mislim da se imam čime pohvalilti IMAM PREKRASNU OBITELJ koja je tu uvjek kad jih trebam!

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 743
18.10.2010 10:59:01   
CallamityJane
mamara mislim da to i jeste najvece bogatstvo kojim se treba stalno ponositi i hvaliti user posted image

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 744
20.10.2010 20:07:27   
Anoniman
Hvalim svoje dijete koje je danas, a i jučer bilo jako dobro u jaslicama. Pao mi je kamen sa srca jer sam mislila da će prilagodba trajati vječno. I jede i spava i igra se. Doduše, drži se za tetu (samo jednu, drugoj neće) i pazi da mu ne bi negdje umakla, ali super je.

Hvalim i svog muža koji je još prehlađen, ali je kad smo došli s posla pomogao mi skuhati ručak za sutra, igrali smo se s malim i okupali ga, i onda je još sad on otišao raditi u studio da bismo imali i nešto love sa strane.

i na kraju hvalim malo i sebe jer sam počela raditi i super mi je i jer sam danas prihvatila jednu lekturu koju ću fušariti u večernjim satima. Možda smo pohlepni, a možda samo želimo opet u Italy iduće godine!user posted image

Neposredna veza do poruke: 745
20.10.2010 20:12:18   
pepeljuga
bravo Kejtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 746
20.10.2010 20:25:04   
cuba
Kejt baš mi je drago da uživaš na poslu a svaku priliku zgrabi i samo naprijed u Italyuser posted image user posted image user posted image  a user posted image user posted image user posted image  i za malog G koji je jaslice prihvatio odličnouser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 747
20.10.2010 20:26:24   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 748
21.10.2010 0:59:58   
CallamityJane
ma bravo Kejt, imas sve razloge za pohvalu i da se osjecas odlicno user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 749
21.10.2010 9:32:55   
pakić
Hvalim svoga muža, jer je jučer stigao s posla, otišao pomoći tetki zidariju, i kad se vratio, vidio je da sam na rubu sloma (živčanog) i pustio me malo da odmorim... spremio djecu u piđame i dao im večeru... user posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!