bubaMaja -> RE: Ringerajina hvalionica (5.4.2012 19:59:42)
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler moram pohvaliti sveki(baš me briga što sam ju pred samo 2g doslovce mrzila)[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ma za puno toga bi mogla hvaliti,skroz su se promjenili ali evo :jučer je dojurila s posla u bolnicu da mi pomogne s d nakon op,jer je mm morao na posao,i kad je nas dopratila doma,pričuvala je još d dok mu nisam skuhala i nahranila ga,pa se vratila na posao i radila do navečer [sm=smiley20.gif] radi puno ali ipak voli da je d tamo svaku nedjelju cijeli dan,nakuhava mu,šetaju,,[sm=bravo.gif] kad se sjetim u kakvom smo odnosu bili 6g nemogu vjerovati sve ovo [sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif] [sm=smiley3.gif] lijepo je i do tebe da si prihvatila njenu promjenu i da joj ne zamjeraš prošlost... znam neke koji ne bi oprostili ni za živu glavu, a svima je ovako bolje )))) bravo za sve vas!!! i ja hvalim svoju sveki koja je danas cijeli dan čuvala Stellu dok sam ja bila cijeli dan na poslu... svoje roditelje iz vrtića koji su došli danas na radionicu i bili odlični!!! dječicu koja su predivna i napreduju svakim danom i srce mi se slama da će i ova zamjena završiti prije vremena.... svoju kolegicu <3 <3 i svoj bebo najdraži koji je mamina sreća svaki dan i jako je dobra i da mi da tipkam umjesto da se sad igram s njom ))))) (a sad se idem igrati)
|
|
|
|