Njofra -> RE: Pomoć kod ispunjavanja porezne prijave (17.2.2010 8:50:43)
|
E ee da evo svima onima koje zanima informacija (vezano uz sve one koji imaju stambeni namjenski kredit) koja je ujedno zanimala i mene kod ispunjavanja obrazca a to je da država prizna iznos samo do 12000,00, e sad svi oni koji kao i ja imate u potvrdi koju dobijete od dotične banke veći iznos kamata uplaćenih tu potvrdu je bitno samo radi porezne da ju priložite uz papire a u prijavi pišete 12000,00, eto ukoliko je bilo onih koje zanima, to je to. I još jedna informacija a to je sad vezano uz porezne olakšice tj. evo konkretno ja sam svom mužu porezna olakšica a iako nisam od samog prvog mjeseca na njegovoj poreznoj kartici upisana već od drugog mjeseca ja se stavljam na poreznu prijavu kao da sam i u prvom mjesecu i to zato što nisam nigdje bila zaposlena i nisam imala tada nikakva primanja. Nadam se da sam pomogla bar nekome. I da pa iako pogrešno ispunite prijavu oni u poreznoj će ju ispraviti i dobit ćete novce na vrijeme odnosno po redu a jedino ako vam nedostaju neke isprava tada svoj povrat poreza dobijete u onoj zadnjoj grupi. Meni osobno baš mi je drago što sam se malo pozabavila prijavom jer idući puta riješavam sama.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image] he he
|
|
|
|