Bebys -> RE: ne shvaćam (16.2.2010 12:38:09)
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: minnie ajde vi sad ovo razumite. radim kod privatnika tj bila sam zamijena pa sam otišla na porodeiljni. taman se ženska koju sam mijenjala vratila. ubrzo je i ona otišla na komplikacije pa je došla treća. ja sam još uvijek kod nje na ugovoru do kraja porodiljnog. stvar je u ovome da ona prića po gradu svima da nije zadovoljna sa tom trećom. ja ju nazvala prije par dana kada sam to ponovo čula dal se ja onda vračam ona kaže ne. sad ti to shvati ako nisi sa nekim zadovoljan zašto ju zadržavaš a znam sigurno da je s menom bila zadovoljna. u čemu je stvar 1.možda je ženska tračerica,2. možda se nekome požalila na nešto konkretno,a onda su ljudi ispleli laži kako to već biva,3.možda je zbilja zadovoljna s tobom ali ne želi otpustiti ovu treču.. Premalo je podataka.Možda da si joj otvoreno rekla što si čula i tražila objašnjenje. Natalijax,nemoj se ljutiti,ali post ti je[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley21.gif[/image] Klasificiraš ljude prema šifri u trgovačkom sudu. Mm je privatnik i nije zlo ni zao,i nije da mu "niki vrag ne valja",dapače,odradi i besplatno i čini usluge,a dogodi se da ga još netko i popljuje. Iza svog rada stoji sa svojom licencom za rad i svojim ugledom,a da ne spominjem da za razliku od osoba u "državnim"firmama odgovara i svom svojom imovinom. Jako ne volim"sve", "nitko"- jer rijetko kada u životu je sve crno i bijelo. o vidi vidi cvrleta...pa VI STE PRIVATNICI...nema ljutis cvrle...ali sto se tice privatnika tvoj je vjeruj mi IZUZETAK jel ih je VECINA 99 POSTO zla...i to je istina...a poznam jos jednog samo ko tvoj muz...radi obucu moj susjed dolje ima u nami u podhodniku cipelarsku radnju obucarsku kak os on je isto o.k. kao i tvoj muz...ali to su 1 POSTO ljudi...mos nabrojati na prste jedne ruke...sory ali to je istina...
|
|
|
|