mamavlatkica -> RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" (26.9.2008 12:53:31)
|
curke bok ! Evo da vam se javim i danas , jučer sam cijeli dan jurila po gradu samo da nisam doma a ionako sam imala hrpu posla . Popodne kad sam došla doma napravila sam si nešto za ručak , moj muž je došao doma iako neznam ni di je bio . Rekla sam mu da ima ručak zgrijan ako hoće . Sjeo je za stol pričali smo a onda sam ga pitala "jesi li si sredio stambeneo šitanje jer kada dobijemo riješenje o rastavi ti se moraš seliti" . Pogledao me i reko mi " ne brini ti za mene " a onda smo sjeli i počeo je plakati , rekao mi je da je razmišljao o svemu i da jednostavno ne može samo tako otići jer mu nedosatje jan-renato i da želi da se pomirimo . Ispričao mi se za sve loše stvari koje je rekao i činio , naravno tada je i moje srce puklo jer ni meni ne bi bilo svejedno da moj sin viđa svog oca jjednom tjedno a ionako me sve u satnu potsijeća na mog muža kad pogledam pločice u kuhinji na zidu sjetim se kako smo skidali stare i stavljali nove pločice , sve u satnu na neki način odiše njime i svaki komad stana me potsiječa na trenutke koje smo proveli uređujući stan.Zajedno smo uređivali Janov kutak u našoj spavaćoj sobi još kao jučer se sjećam kakao smo lijepili tapetu na stari ormar u kojeme sada držim Janovu robicu . Sada sve to baciti samo tako samo zato što nam netko sa strane radi pritisak (moji roditelji ) Odlučili smo započeti sve ispočetka ionako uskoro slavimo 11 godina braka pa nije to malo . Da se ne volimo ne vjerujem da bi ostali zajedno deset uskoro jedanaest godina . Eto to vam je za sada to od mene . pozdrav nadam se da se vidimo uskoro. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|