Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 14:20:59
|
|
|
|
Wukovarka
|
Ovdje ga je bilo do maloprje...ali sad je pobjeglo...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 14:24:10
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Joj,nadam se da kod nas neće!! Ajde onda ti lijepo lezi i odmaraj se!!Kad dođe nećeš više moći toliko
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 14:25:55
|
|
|
|
Wukovarka
|
Prije tri dana je rodila od mog dragog sestricna....mali se budi svakih pola sata....iscrpljena je. Jasam joj obecala pomoc,ali kakva je sad situacija,ne smijem...bas mi je zao kad je vidim koliko se muci ...zato sad koristim svaku minutu, he he
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 14:28:17
|
|
|
|
BUMBIKA
|
A jel znaš hoće biti curica ili dečko? Ustvari želiš li uopće znati?
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 14:30:15
|
|
|
|
Wukovarka
|
Želim znati..ali u cetvrtak na kontroli bebacica sjela mami u zdjelicu i ne da vidjeti... Doktorica nije mogla ni izmjeriti duzinu nogice..jer sjedi kao mali indijanac
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 14:32:00
|
|
|
|
BUMBIKA
|
A joj,baš je super!!! Valjda će dati da vidiš,a ako ne onda nek bude iznenađenje!!A jel imate već neka imena?
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 14:36:09
|
|
|
|
Wukovarka
|
Ma dat ce..idem na 3D za dva tjedna..pa se veselim saznanju... A imena, za pisuru Lucija, za pisonju Luka ...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 16:28:49
|
|
|
|
Wukovarka
|
Gdje ste spavalice jedne?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 16:44:31
|
|
|
|
piggy
|
hej wukovarka,eto mene. sad sam gledala odrad za čistoću,ajme koji užas,ne kužim kak ti ljudi mogu živjeti u takvom smeću. fuj. kako si mi ti?
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 16:48:47
|
|
|
|
Wukovarka
|
I ja sam gledala..katastrofa.. Ok sam, odmaram i umirem od dosade...moji istovaraju kukuruz...a ja u kuci Ti? Slabo vas pratim zadnjih dana, stalno sam po bolnici
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 16:57:16
|
|
|
|
piggy
|
ja sam ok,ništa novoga. sutra nosim doznake,a kako ću dalje ne znam. trebala bi ići raditi jer mi je predosadno doma a i veću lovu bi dobivala. možda bi tokom rada opet ostala trudna. vidjeti ću sa šeficom.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 16:59:40
|
|
|
|
Wukovarka
|
Ja ludim kod kuce...vise ne znam kako da legnem, sto da gledam... Cuj, kad bi si ispunila dan obavezama...sigurna sam da bi ti ih bebac brzo pokvario.. Zato, brzo na posao...da i tebe mazimo...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 17:04:14
|
|
|
|
piggy
|
pa da znaš da bi mi se to i dogodilo,jer kad se zaokupim nekim poslom ne razmišljam o problemima. ovaj tjedan ću se naći sa šeficom,jer mi porodiljni traje do 21.10. jedva čekam da počnem raditi,ipak će mi biti drugačije.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 17:09:59
|
|
|
|
Wukovarka
|
Samo naprijed...promjeni malo okolinu i vidjet ces promjene za par dana.. Sad bas gledam....vec si presla 2000 poruka...svaka cast Idem nazad u krevet, jer mi komp kida zivce, dragi skida neke filmove, pa je spor kao puz... Citamose navecer..ako se filmovi skinu do tad...pusa
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 17:11:45
|
|
|
|
piggy
|
samo ti draga odmaraj,vidimo se navečer ak skinete filmić. kisi kisi
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 17:39:02
|
|
|
|
Elena
|
pozdrav cure,sta se radi?Ja evo samo da provirim ima li koga u bircu i veceras sam na mekici(uf ne znam kako se kaze na hrvatski)i uopce dal kod vas se to radi kad neko dobije bebu nerdnji dan jel familija sakuplja najblizi na mekici,inace porodila mi se kuma s tretu djevojcicu
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 17:44:17
|
|
|
|
piggy
|
čestitaj kumici na malenoj curici. lijepo se provedi.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 17:46:11
|
|
|
|
Elena
|
hvala piggy tako sam uzbudzena i sretna kao da sam ja rodila,jupiiiiiiiiiii,ihuuuuuuuuuuuuu
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 17:50:40
|
|
|
|
piggy
|
definitivno neopisiv osjećaj
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 18:59:54
|
|
|
|
Candy
|
Bok cure! Nikoga nema cijeli dan ,ja sam domeka danas, a vas niotkud ... Sve ste se sakrile?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 19:27:17
|
|
|
|
mlada mama
|
evo mene opet samo upadam na brzinu sve smo pripremili i spakirali u auto, jos ujutro samo kozmetiku i ono osnovno i bjezimo, taman nam sveki pece palacinke pa sam se uspjela javiti sekundu
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 19:43:48
|
|
|
|
božica
|
jkjkhhgftftfzttz8u........876433431 gfghjhbhjhgjhgjkklčćčšpšoiouztrewasdfghjklčćnbv14478đšpiozqaywsxedcrfv tgbzhnujmik,olpčšćđž eto pričala ja na tel. i prčkala po tipkovnjači i ispala ova gore slovka ah šta ću kaj ima vidim piggy se sprema na posao samo odi piggy pa ćeš nam i ti brzo+ elena čestitke kumici na mloj pišulji wukovarka-brate mili U Ž I V A J a mlada mama još si doma ja mislila ti danas na put -a koliko ćeš biti u Slavoniji ajde samo se zmanikiraj i sve će bit za 5 a ja ja lalalallalallalalalalalala
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 19:44:49
|
|
|
|
Ruža
|
43 stranica? Kad prije? Samo da se javim malo, umorna, sam krepana i jedva gledam. Jučer cijeli dan u svatovima, danas gosti i sad jedva gledam... Kako ste mi vi?
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 19:50:00
|
|
|
|
Candy
|
Bok Ružo ! Pa tebe nisam čula jako dugo...kako si,kako Đuro? Jesi se snašla u ulozi majke?Ne nmogu se naviknuti da si rijetko s nama ...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 28.9.2008 19:57:10
|
|
|
|
božica
|
Pa bok kućo stara(Rosa) evo ja sam supač a ti nam se lijepo odmori da te nebi sa tavom po glavi moram ićii vrnem se odo maloj cice datiiiiiiiiiiiiiiiiiii
< Poruku je uredio božica -- 28.9.2008 19:58:00 >
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!