mamavlatkica -> RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" (28.9.2008 20:30:29)
|
Bok svima ! Evo da se i mi javimo danas nam je bio jako zanimljiv dan , oko 12 maleni i ja smo išli na misu u našu župu bilo je lako zanimljivo i raspjevano, o ove nedjelje kao i prošle u zboru su pjevale curke od janovog krsnog kuma, ove nedjelje je i on bio prisutan a ja sma se osjećala jako sretna jer njega gledam kao člana svoje obitelji . Nakon mise navratili smo kući samo presvući pelenice a onda smo krenuli tramvajem do grada . Bilo je već vrijeme za ručak pa smo otišli u Mc Donalds paapti . Jan-Renato i Nika su klopali Happy meal , Nika se izborila za balon . Bilo nam je jako lijepo Nika i Tesa su se igrale sa Janom , hranile ga , kum i ja smo prićali o svemu i svaćem zezali se . Nika je ispitivala sve i svašta kao što to rade petogodišnjaci , prićala mi je o svom "dećku " neki puta se ponaša kao velike cura a iam samo 5godina , ma kopira svoju satriju seku Tesu (16) . Tesa mi se povjerila da ima frku sa dećkom ona samnom o svemu priča jako otvoreno . Nakon klope kum i ja smo popili kavicu a onda smo malo prošetali gradom , nije nam se dalo čekati tramvaj pa smo prošetali pješice . Na Austrijskoj je postavljen lunapark pa su se cure išle voziti.Kum se okušao u gađanju iz puške , želio je Janu pogoditi medu ali je umjesto toga meni upucao privjesak za mobitel . Došli smo do okretišta na Črnomercu gdje je kum parkirao svoju Toyoticu , malo smo prošetali parkičem , Nika i Tesa su se malo ljuljale a kum i ja smo sjeli na klupicu i pričali , Neznam što se desilo Janovom kumu odjednom je stavio ruke na moj trbuh i pitao me "sjećaš se malena " naravno da sam se sjetila jer to je napravio jednom kad sam bila u bolnici dok sam još bila trudna . Oko 19.00 trebali smo se rastati i mogu vam reći da nam je svima to teško palo , Janov kum i ja smo se zagrlili a onda mi je on šapnou " malena javim se i vidimose uskoro ." Zagrlio je Jana i rekao mu " maleni moj čuvaj mi svoju mamicu , volim vas oboje . " Okupala sam maloga , večerao je gris s mlijekom , sada spava , ja sma se otuširala oprala kosu sredila lice . čekam da mi je kum javi i kidam u krevet . Eto to vam je današnji dan . Pozdrav svima . [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|