Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 19:07:22
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Maki Hej cure. Saljem vam čestitku s puuno pozdrava iz Vijetnama. Šteta što sam ja već odavno na spavanju dok se kod vas situacija zahuktava u večernjim satima. Kod mene je sad već 22:43, a moram se buditi malo iza 5 s nekakvim Japancima kojima svaka minuta doslovno život znači. Nisam mogao ni pomisliti da će se dogoditi da ću raditi s njima. Hrvati su najbolji ljudi na svijetu. Navratit ću ja koji put malo u kafić jer sam uspio ovdje pronaći internet nakon tjedan dana mučenja ako ništa, barem da razotkrijemo cinika (ako ga već niste). Anne i Piggy neka šute Puno mi izljubite Annu i drž'te se! tiha voda brege dere a naš ?? ????? muku muči sa vijetnamcima!!!!! Samo hrabro i ak zatrebaš pomoć ja stižem da te naučim drevnim borilačkim vještinama ....
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 19:42:25
|
|
|
|
Wukovarka
|
Hay hay hay... Sto se ovdje zanimljivo dogadja?
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 19:55:26
|
|
|
|
FIONA
|
alo Slavonka pa kak si ti meni...ja te uredno zaobiđem ali nenamjerno!!! Nadam se da si ok...kak tvoj bembolinač? Pusa i odmaraj i ja ti se sve više pridružujem!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 20:01:49
|
|
|
|
mirna
|
Bok Maki! Sada vjerojatno već spavaš... brzo se vrati našoj Anne! Mali nas je izmučio totalno prije nego što smo ga stavili u krevet... javit ću se poslije kad napunim baterije..
< Poruku je uredio mirna -- 30.9.2008 20:02:07 >
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 20:10:17
|
|
|
|
Puli
|
maki je zakon i iz vijetnama nam se javio
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 20:10:45
|
|
|
|
božica
|
bok društvo i narAVNO MAKI mirna tvoj mali je u krpama a viki mi je u krilu i mjeri sa metrom stol,papir,mene
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 20:13:20
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: mirna Mali nas je izmučio totalno prije nego što smo ga stavili u krevet... interesantno kako klinci mogu nadjačati svoje roditelje
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 20:13:44
|
|
|
|
Puli
|
mi se umorile na bundeku papali slavonsku papicu curka uživala u trgancima s vrhnjem molim slavonke ako znaju recept da stave baš je jami bili u parku curka se ljuljala prošetali se provozali tramvajem mala curka spava a i ja sam krepandus
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 20:14:50
|
|
|
|
Puli
|
a viki mi je u krilu i mjeri sa metrom stol,papir,mene pa mora sebi napraviti mali stol za komp. da može i ona na jaju
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 20:15:37
|
|
|
|
piggy
|
bok svima a poseban makiju koji nam se javlja iz vijetnama,neka te čuvaju anđeli šutim ja ko zalivena brzo nam se vrati
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 20:15:53
|
|
|
|
božica
|
puli bravo za vas i malo papalicu i jy jz63 je a ja bi pisala al mi viki neda-muž da -dijete neda uredila ja poruku
< Poruku je uredio božica -- 30.9.2008 20:18:45 >
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 20:16:13
|
|
|
|
Puli
|
si ulovila šeficu
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 20:16:59
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: Puli a viki mi je u krilu i mjeri sa metrom stol,papir,mene pa mora sebi napraviti mali stol za komp. da može i ona na jaju al si me nasmijala-sada je uzela miša pa s njim maršira
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 20:19:20
|
|
|
|
piggy
|
nisam ulovila šeficu jer nije htjela dolaziti pošto cure danas baš nisu imale posla. moram se čuti sutra s njom i dogovoriti sastanak. iako imam blagi osjećaj da se neću vratiti. moram si malo pogledati za neki drugi posao.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 20:21:40
|
|
|
|
božica
|
IZVORNA PORUKA: piggy nisam ulovila šeficu jer nije htjela dolaziti pošto cure danas baš nisu imale posla. moram se čuti sutra s njom i dogovoriti sastanak. iako imam blagi osjećaj da se neću vratiti. a sa ćije strane sa njihove ili moram si malo pogledati za neki drugi posao.
< Poruku je uredio božica -- 30.9.2008 20:22:15 >
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 20:27:02
|
|
|
|
piggy
|
sa moje strane gledano,neznam koliko mogu napraviti ak nema posla pošto sam ja plaćena po prometu. u tome i je problem trebala bi naći posaogdje je barem fiksna plaća i to da mi je naći da je 3 000.koliko toliko bi mogla biti sigurnija. ovak iz mjeseca u mjesec čekaš koliko buš dobio. tak da još ništa ne znam.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 20:30:24
|
|
|
|
Puli
|
al si me nasmijala-sada je uzela miša pa s njim maršira ja ti kažem da ženska hoće svoj stol,tipkovnicu,monitor i miša
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 20:31:12
|
|
|
|
Puli
|
piggy držat ćemo palčeve za posao da se sve brzo riješi
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 20:36:12
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: Puli piggy držat ćemo palčeve za posao da se sve brzo riješi nadam se da ću ja to uspjeti rješiti najbolje što znam. ak bum morala tražiti nekaj novo,valjda bum brzo našla.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 20:41:40
|
|
|
|
božica
|
A piggy zakaj ak imaš filing čekaš da ti oni odluće-budi bolja od njih i sada traži posao drugi-dok imaš ovaj kolko tolko-DA uleti boolja prilika- Neka se sve brzo riješi
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 20:46:03
|
|
|
|
Puli
|
nadam se da ću ja to uspjeti rješiti najbolje što znam. ak bum morala tražiti nekaj novo,valjda bum brzo našla. logiraj se na moj posao http://www.moj-posao.net/ sad virnula dva oglasa su za frizerke pa virni i ti
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 20:48:21
|
|
|
|
piggy
|
ma početi ću ja sad tražiti neki posao,malo pogledati na internetu,al ne znam kaj bu mi šefica rekla,nije baš lako otići sa radnog mjesta gdje si ko doma i gdje ti šef ne visi za vratom. s tim da je meni sefica rekla da bumo mi nekaj zmislili,al ona maloj pripravnici(cura koja je završila školu al još treba učiti) onda mora dati otkaz. cura je normalno prijavljena kao i svi ali ništa ne donosi u salon,to znači da ne prima i ne radi na mušterijama jer joj cure još nemogu dati pošto se još mora usavršiti. malo je to zbrkano,javit ću vam kad sjednem sa šeficom i popričam. a i ako nađem drugi posao isto bute odmah znale.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 20:48:50
|
|
|
|
lelo
|
cure bok,evo i mene.Leon po običaju već zaspao.danas smo posjetili mog tatu pa se opet iskakao ali sa psom danas .
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 20:50:53
|
|
|
|
lelo
|
Držim fige da se sve sredi.Pametna si ti cura Piggy.Sve bu dobro i dobro bu se završilo .
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 30.9.2008 20:51:25
|
|
|
|
piggy
|
Puli ne znam dali bi išla u frizerski salon jer je većina frizera prijavljena na minimalac a ostatak dobiješ na ruke,koliko si napravio taj mjesec deset posto dobiješ na ruke. ja bi najrađe da mogu upasti otišla u DM. zakon su im plaće i radno vrijeme,one za 4 sata imaju oko 4 000 kn plaću.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!