Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 16:36:55
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Puli da da fiona kako tlak jel ti ga trebamo dizati šala mala nadam se da je sve ok jedino kaj terba dići trenutno nije tu kraj mene!!! Tlak mi je ovisno o trenutku a maščoba povišena...sutra bum znala kaj dalje...nalazi od srca su ok što je dobar pokazatelj!!!
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 16:57:57
|
|
|
|
tiha
|
zavrseno uredivanje albuma
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 17:01:08
|
|
|
|
Maki
|
Evo odradio ja sve troje. Malo sam se zbunio dok sam nazvao Anne, jer smo se onako... malo miomišli na forumu... he, he... a bili tamo kao u isto vrijeme. Zaboravio ja na refresh, a glavno da radim 3 druge stvari, i to ti je muski multitasking.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 17:07:05
|
|
|
|
Maki
|
Hej Fiona, šta si ti po zanimanju? Vidim da te nešto muči i nešto veseli...
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 17:11:15
|
|
|
|
tiha
|
bok maki! kak je tam u vijetnamu
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 17:33:38
|
|
|
|
tiha
|
da cure znam da mi je friz mrak! seka zasluzna z anjega......a ja osla kupit tamno smedu i ispala crna ali bas mi je fora imam 100 nijansi i bas je mrak
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 17:44:36
|
|
|
|
Maki
|
Ukratko: - Svi voze motore, neki sebe, neki cijelu obitelj, neki krletke s pticama, neki pse, neki namjestaj. Ima oko 200 motora na jedan auto (nisam znao da toliko stane na jedan motor). - I to nisu veliki motori nego mali - od Thomosa do skutera, svi trube čitavo vrijeme i nitko se ne ljuti - sami kuleri. - Vijetnamci su dosta siromasni. Prosjek place je oko 80 eur. Ipak hrana je ovdje oko 2.5 puta jeftinija nego kod nas. Kuce su im skroz jadne. - Dosta je sve zagađeno. Nitko nema ništa novo. Svi nose samo seventh hand. - Skoro svaki dan pada pljusak, s jakim naletom vjetra. Čak je bio i tajfun na sjeveru Vijetnama prije par dana, ali je mene zaobišao. - Već sam uspio nagaziti na čaval (ništa strašno, taman za opomenu) - Danas sam vidio štakora na cesti, a jednu večer ih je desetak imalo zabavu u našem uredu, u hotelu imamo nekakve čudne guštere (moja soba nema prozora) - Ako iziđem van iz hotela odmah me traže da me povezu (ne bi ulazio u to je li netko taximoto služba ili prostitutka). Ja ih odbijam, a mislim da bi mi bilo pametnije da ih ignoriram. - Mislim da ću od sutra nositi samo dio novca u džepu, a ostatak ću negdje sakriti. - Imam jedno tajno skrovište u hotelskoj sobi. Tamo ostavljam sve što mi je bitno. - Prijatelju su već prvi dan maznuli mobitel, a ja sam pazio od početka. - Prvu noć nam je Japanac rekao da ovdje ima puno Alibaba, čim makneš pogled sa svojih stvari već ih nema. - On mi je u jednu ruku pomogao da pazim, ali u drugu ruku je stvorio u meni predrasudu prema Vijetnamcima što mi je sada krivo, jer mi ih je pomalo žao. - Japanci rade kao ludi od jutra do sutra. Žive u nekom čudnom režimu gdje se sve radi za dobrobit društva bez obzira na obitelj, prijatelje i bilo što drugo što bi ti imalo značilo u životu. - Jedan japanac koji je voditelj projekta na mojoj dizalici ima dijete staro 6 mjeseci i još ga nije vidio.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 17:50:16
|
|
|
|
tiha
|
ajoj strasni su ti ljudi! a kontam da tog covca bas i ne tangira sto ima dijete! ali ljepo je malo obici svijet i vidjeti kako ljudi zive vani....vise pocnes cijenit ono sto imas! valjda ces brzo doci doma zenica i djecica te cekaju----zelim da ti sto prije prode vrijeme----
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 18:37:48
|
|
|
|
njanja
|
samo kratko da se javim pa opet dođem oko 9...moje novo vrijeme.....što ima?Tiha si se oprovalila od ljutnje?
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 18:45:08
|
|
|
|
ZVRK
|
moj zvrkić mi je pustio da ''bacim pogled''na moju ekipicu da vidim da li i koliko su pisale zzggzfrvhkhggljvdgfithšbnmnnmhtlzhhhhzzkthhtzdrnfdnnn mora i on malo pisati jer je već zapamtio kada se pišu poruke i gdje,a kada čitam šta ima novoga on stišće strelice
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 18:46:11
|
|
|
|
koka
|
Strašan je . Moj nema prava riječi kad sam na RR
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 18:51:50
|
|
|
|
ZVRK
|
h pnj hhefjx,jmgtkjkkjkkkliiuuzzrwwfcyyghtghčljckmxybghgcxyggwdedew3ghg3rvjf6wzeww h fgdxxxxxxcccxchbb bu umjgdffgz,ghrdh,hg,.uhztgghhuhzthjhggfrsa
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 18:53:08
|
|
|
|
ZVRK
|
ovo gore je šifrirana poruka za mlađu RRekipicu(juniore i juniorke)pa neka odgovore oni.sigurno znaju.....
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 19:43:34
|
|
|
|
tina1602
|
veče... curke pukao mi je zub,kud baš danas.. sva sreća da idem sutra kod zubara... pa ćmo vidit... gdje ste sve...
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 19:49:22
|
|
|
|
božica
|
bok društvo Evo mene i viki(viki crta) a vidim da nam se maki javio--maki tiha-frizšiz--super elena-bravo za posao-samo naprijed tina1602 za zubić--neka zubarka nekaj smisli pa da se smiješiš a ostatak društva kissi
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 19:57:56
|
|
|
|
božica
|
e majo kukuc ku kuc..napokon da sam te srela Noa:slatki sltaki slatki slatki --a tek ona dva zuba moram ići pišem poslije viki mi gasui monitor ajde boooooooooooook
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 19:59:33
|
|
|
|
maja
|
ej čekaj me...evo i Noe tu, čini se da i treći raste pa je malo njurgav...ja došla po Zvrkin recept sutra za ručak i hvala na komplimentima
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 20:11:20
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Cure bok! Ja u gradu danas nisam kupila haljinu .Poludila sam nisam našla ništa!!!Valjda ću kupiti do slijedeće subote! Idem sad malo spremati po kući,a i ovdje ću biti naravno!
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 20:14:03
|
|
|
|
tiha
|
mi imamo 7 zuba a idu nam jos 4 imali smo vristanje od sat i pol maloprije i sad je sve normalno! ti zubici uf
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 20:15:25
|
|
|
|
tiha
|
nema nam piggy od sinoc idem dic paniku!
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 20:21:38
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Mi imamo samo 4 zubića,a ni jedan još nije cijeli izrastao!A ide nam još jedan ili čak i 2!!Slini ko blesav
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 20:22:21
|
|
|
|
tiha
|
mogu mislit poplava! idemo vecerat vracam se poslje
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 20:23:29
|
|
|
|
tiha
|
piggy se javila dolazi za pola sata doma!
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 20:26:09
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Majo vidim da si još tu,pa ti moram reći kako ti je Noa pravi mali bombonćić,a tek oni zubići Presladaaaak je!!!!
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 1.10.2008 20:31:08
|
|
|
|
Puli
|
tiha promjenila zanimanje postala policajac prati našu piggy preko moba
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!