Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:50:49
|
|
|
|
tiha
|
koka dobro smo brijemo brijemo
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:50:54
|
|
|
|
troubled
|
tiha luđakinjo.... javit ću što sam naučila
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:52:06
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: troubled tiha luđakinjo.... javit ću što sam naučila kisssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....cmok -----ovo ti je da lakse izdrzis tecaj! pozzzzzzzzzz dragoga
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:52:44
|
|
|
|
Maki
|
ok. prvo zivcira me shift pa necu koristiti velika slova. drugo pokusavam vec 10 minuta poslati poruku, a ono me prvo izbacilo sa foruma i onda neki errori... puli 'zagrada' sorry zbog malog imena 'zatvorena zagrada' nisu to lješnjaci nego dragulji. kak ne znaš 'upitnik' piggy za tebe vrijedi isto kao i za puli - mislim na zagrade. htio sam te pitati jesi li vec bila kod mojih i onda se sjetih da je kod vas prošlo tek pola dana. troubled - opet ista priča u svakom redu... i tebi pozdrav ako već nisam rekao. idem ja sad odraditi svoje tri slatke stvari - tuš, večera i nazvati ANNE - sorry cure... ovo je bio caps lock 'dvotočka''zatvorena zagrada'
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:52:59
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: tiha IZVORNA PORUKA: troubled odoh cure.... idem malo odmoriti prije tečaja, možda danas naučim nešto novo vidimo se večeras možda, ujutro sigurno mozda naucis kako se sire nogice dobro slušaj kak buš puhala (disala) hi hu hi hu
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:54:11
|
|
|
|
Maki
|
jupiiii... uspjelo je...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:54:33
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: Maki ok. prvo zivcira me shift pa necu koristiti velika slova. drugo pokusavam vec 10 minuta poslati poruku, a ono me prvo izbacilo sa foruma i onda neki errori... puli 'zagrada' sorry zbog malog imena 'zatvorena zagrada' nisu to lješnjaci nego dragulji. kak ne znaš 'upitnik' piggy za tebe vrijedi isto kao i za puli - mislim na zagrade. htio sam te pitati jesi li vec bila kod mojih i onda se sjetih da je kod vas prošlo tek pola dana. troubled - opet ista priča u svakom redu... i tebi pozdrav ako već nisam rekao. idem ja sad odraditi svoje tri slatke stvari - tuš, večera i nazvati ANNE - sorry cure... ovo je bio caps lock 'dvotočka''zatvorena zagrada'
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:54:54
|
|
|
|
tiha
|
jeje uspjelo je
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:55:15
|
|
|
|
mirna
|
puli 'zagrada' sorry zbog malog imena 'zatvorena zagrada' nisu to lješnjaci nego dragulji. kak ne znaš 'upitnik' piggy za tebe vrijedi isto kao i za puli - mislim na zagrade. vidim da se intenzivno pripremate za budućeg zeta: znači lješnjaci ne dolaze u obzir.. imamo mi i orahe doma, prekrasne velike, ali za dragulje ne znam gdje bi ih mogli nabaviti...
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:55:30
|
|
|
|
koka
|
Maki pa ti si fenomen .
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:55:59
|
|
|
|
tiha
|
bas mi drago sto tate navracaju ponekad! to je bas ljepo.....mm isto navraca ali samo skica pa ako sam prisutna a da se nejavljam znate tko je!
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:56:32
|
|
|
|
piggy
|
ne trebaju nama zagrade,velika slova,zarezi i sve ostale gluposti,znamo ti mi sve pročitati i ako izostaviš koje slovo nije bed. tak da se nemoraš truditi sa tim sitnicama. želim ti dobar tek i lijepo se odmori. ak uspiješ javi nam se i sutra.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:58:20
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: mirna puli 'zagrada' sorry zbog malog imena 'zatvorena zagrada' nisu to lješnjaci nego dragulji. kak ne znaš 'upitnik' piggy za tebe vrijedi isto kao i za puli - mislim na zagrade. vidim da se intenzivno pripremate za budućeg zeta: znači lješnjaci ne dolaze u obzir.. imamo mi i orahe doma, prekrasne velike, ali za dragulje ne znam gdje bi ih mogli nabaviti... pitaj fioninu kopačicu zlata,možda ima neke veze pa ti ih nabavi po jeftinijoj cjeni.
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:58:33
|
|
|
|
tiha
|
kodmeneinacenemamalihivelikihslovaovakomibrzeaponekad nitockenizarezarazmakaalimiserazumijemototalno
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:59:13
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: piggy IZVORNA PORUKA: mirna puli 'zagrada' sorry zbog malog imena 'zatvorena zagrada' nisu to lješnjaci nego dragulji. kak ne znaš 'upitnik' piggy za tebe vrijedi isto kao i za puli - mislim na zagrade. vidim da se intenzivno pripremate za budućeg zeta: znači lješnjaci ne dolaze u obzir.. imamo mi i orahe doma, prekrasne velike, ali za dragulje ne znam gdje bi ih mogli nabaviti... pitaj fioninu kopačicu zlata,možda ima neke veze pa ti ih nabavi po jeftinijoj cjeni. moja nisa bi rekla zabađabe
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:59:31
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: tiha kodmeneinacenemamalihivelikihslovaovakomibrzeaponekad nitockenizarezarazmakaalimiserazumijemototalno takojetihatotalnoserazumijemobeztočkeizereza
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 13:59:59
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: piggy IZVORNA PORUKA: tiha kodmeneinacenemamalihivelikihslovaovakomibrzeaponekad nitockenizarezarazmakaalimiserazumijemototalno takojetihatotalnoserazumijemobeztočkeizereza
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 14:00:06
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: tiha kodmeneinacenemamalihivelikihslovaovakomibrzeaponekad nitockenizarezarazmakaalimiserazumijemototalno
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 14:00:27
|
|
|
|
piggy
|
Tiha nema danas niš zabađabe
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 14:00:28
|
|
|
|
tiha
|
piggy jos malo pa novi birc kako smo krenule jako brzo
|
|
[Obrisani korisnik] 2.10.2008 14:01:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 14:01:11
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: piggy Tiha nema danas niš zabađabe pa cuj ako ne novcano onda u naturama
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 14:02:43
|
|
|
|
piggy
|
da draga nadam se da si dovoljno odmorna,pošto mene neće biti popodne morat ćemo nadoknaditi navečer. smišljajte ime,meni su pala dva imena na pamet: Caffe bar"Vijetnam" ili Caffe bar "Cinikus"
|
|
[Obrisani korisnik] 2.10.2008 14:04:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Caffe bar "jesen stize Dunjo moja" 2.10.2008 14:05:29
|
|
|
|
tiha
|
hahaa meni su oba ludnica nek cure glasaju! pa cemo m to navecer nema veze ako prijedemo 100-tu...ili ako netko drugi ima zelju nema beda idem ubacit njoke sa spinatom i gorgonzolom mii u tanjuric---probudila se bubica
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!