zarada (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

natalijax -> zarada (16.2.2010 18:53:29)

Baš me zanima jel naši ginekolozi ili doktori imaju ikakve zarade od nuđenja raznih preparata za zdravlje,evo primjer kad sam bila trudna malkice mi je bilo nisko željezo,da bi mi ponudila neke kapsule od 100 kuna,kažem joj imam još jednu i pol kutiju željeza,joj neznam kako se zovu plavo bijela kutija je,a ona meni pa bolje su ti ove a eto ako ti je problem novac onda pi te što imaš[sm=zmeden.gif]

malizia -> RE: zarada (16.2.2010 19:31:19)

medicinska industrija je postala najusnija grana privrede, čist profit i sve više u službi kapitala, a sve manje čovjeka.

pincirotvajler -> RE: zarada (16.2.2010 19:44:30)

neznam,meni je moja ginekologica rekla kad sam ju pitala dal da idem kod privatnika na 3d uzv, da slobodno, al da mi se nije usudila preporučit sama da ne ispadne da zarađuje na tome..možda je imala kakvo ružno iskustvo, pa..[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

dominik -> RE: zarada (16.2.2010 19:55:13)

moja bivsa gin mi nije htjela printat sliku uvz-a ali je rekla ak dodjem kod nje u privat da cu dobit slikice[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

ZVRK -> RE: zarada (16.2.2010 20:17:16)

moja ginička nije nikada ništa ''preporučala''za sada.budem vidjela

Domy -> RE: zarada (16.2.2010 20:19:47)

IZVORNA PORUKA: ZVRK

tako je i kod mene

novamama -> RE: zarada (16.2.2010 20:21:57)

moj gin mi je u prvoj trudnoći preporučio hipp-ov sok, za vitamine i to....nisam ga poslušala, ali ordinacija mu je bila puna tih prospekata.

sada me pitao kakva mi je stolica, a poslije sam vidjela prospekte od nekog napitka za kakicu[sm=smiley36.gif]

nije napadan, ali uredno pita...a čuj...njegova stvar, a moja je odbiti ili prihvatiti...

inače, def. je to najunosniji sektor gospodarstva....

maja -> RE: zarada (16.2.2010 21:28:54)

IZVORNA PORUKA: Domy

IZVORNA PORUKA: ZVRK

tako je i kod mene

i kod mene

tikica_69 -> RE: zarada (16.2.2010 21:31:10)

Moja meni recimo jest nudila, ali od nekoliko proizvodjaca. Rekla je koji su bolji pa neka sama izaberem sto cu piti. Tako da mislim da ona na tome ne zaradjuje. Nikada mi nije nudila samo jedan proizvod.

ines -> RE: zarada (16.2.2010 21:35:14)

Ja sam čula da oni dobivaju razno razne poklone i novčane naknade ako preporuče proizvode određenog proizvođača. Pa toga ima svuda što mislite kako su profesori birali po kojim će udžbenika predavati? To im je nažalost dozvoljeno. Takva nam je cijela država!

Ninaa -> RE: zarada (16.2.2010 21:36:42)

Meni nisu ništa nudili jedino mi je rekao da on preporuča centrum materna za piti ko one vitamine ali da mogu Prenatal ili bilo koje druge. Ja sam kupila centrum i bile su mi ok.

lee -> RE: zarada (16.2.2010 21:38:31)

meni je doktorica nudila neke ljekove ko bolji su..a znam iz nekih izvora da oni svi dobijaju novac od lijekova i proizvoda koje ponude i naravno daju....

tikica_69 -> RE: zarada (16.2.2010 21:39:26)

IZVORNA PORUKA: ines

Ja sam čula da oni dobivaju razno razne poklone i novčane naknade ako preporuče proizvode određenog proizvođača. Pa toga ima svuda što mislite kako su profesori birali po kojim će udžbenika predavati? To im je nažalost dozvoljeno. Takva nam je cijela država!

A tko kontrolira koga i sto oni preporucaju?
Kod moje ginekologice ima hrpa letaka od hrpe proizvodjaca. Ako od svakoga dobiva neku naknadu onda je vrlo bogata zena.

Manda -> RE: zarada (16.2.2010 21:41:24)

A ja svoju danas pitam kakvo je to cijepljenje protiv Hpv-a a ona mi odgovori da će mi dati letak [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

novamama -> RE: zarada (16.2.2010 21:43:16)

IZVORNA PORUKA: Manda

A ja svoju danas pitam kakvo je to cijepljenje protiv Hpv-a a ona mi odgovori da će mi dati letak [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

mijenjaj je, molim te...pa kakva je to doktorica? letak?! daj ti njoj letak pa-pa!
[sm=smiley21.gif][sm=smiley7.gif]

minnie -> RE: zarada (16.2.2010 22:07:50)

IZVORNA PORUKA: ines

Ja sam čula da oni dobivaju razno razne poklone i novčane naknade ako preporuče proizvode određenog proizvođača.

to je istina. oni dobiju one kao recepte i kad ti ga da on se potpiše na njega da ga je izdao. vode ti oni računa o tome tko šta propisuje

evanda -> RE: zarada (16.2.2010 23:07:50)

Ja sam tako, u okvirima svog posla, izabirući jednog nakladnika, bome, dobila laptop
I ne baš biko kakav
Tako da vjerujem da oni isto imaju neku "pinku"

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (17.2.2010 7:46:12)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Njofra -> RE: zarada (17.2.2010 9:24:51)

Eh pa bio je negdje članak o tome al se ne mogu sjetit sorry. Naravno da neki imaju koristi jer ima onih kaj im dolaze kako oni zovu trgovački putnik, (možda sad lupam ali ima nekaj tu) i sklapaju s njima kojekakve poslove. 

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (17.2.2010 11:55:34)

[Sadržaj poruke je obrisan]

CallamityJane -> RE: zarada (17.2.2010 12:23:12)

cvrcak nisam ti sigurna sto posta ali 80% jesam da sam elmex vidjela u dm-u
taman cu i ja kupiti svojoj, hvala sto rece da je tako dobra [sm=smiley1.gif]

Stranica: [1]