|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: molim malo vibrica
18.2.2010 21:52:01   
m600
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 26
19.2.2010 8:20:42   
gljiva
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 27
19.2.2010 13:44:00   
cuba
evo još malo...user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 28
19.2.2010 22:42:13   
Ninaa
Sretnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 29
19.2.2010 22:50:04   
nancy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 30
20.2.2010 13:24:37   
BUMBIKA
Sretno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 31
4.3.2010 18:10:18   
mama mery
hvala svima na vibricama ali nazalost nista od posla
pevecovi radnici su imali prednosta i imat ce dok ih sve ne pozaposljavaju

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 32
17.3.2010 14:11:44   
mama mery
opet ja s poslom pa molim jos malo vibricauser posted image

sad mi je bio mm i kaze da jedna covjek kod kojeg radi ima sali za vatove ( maticevic centar - cure iz sb ce znati)
mijenja citavu posadu kuhara mm rekao za mene i covjek mu rekao nema problema cim bude on ga zove da me doveze na razgovor
nadam se da ce biti

jos sam slala za vidiju i lidl molbe i jedna kolegice drzi butik s robom H&M pa mi je rekla dok joj bude trebalo da ce me zvati

molim vas vibri da bar nesta od ovoga upaliuser posted image

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 33
17.3.2010 14:20:27   
adryosijek

moja mala cura je moje sve...

Neposredna veza do poruke: 34
   [Obrisani korisnik]
17.3.2010 17:13:22   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu adryosijek)
  Neposredna veza do poruke: 35
17.3.2010 17:16:50   
gljiva
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 36
17.3.2010 17:20:30   
pepeljuga
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 37
17.3.2010 17:27:44   
leilany
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 38
17.3.2010 17:37:49   
danery
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 39
17.3.2010 18:58:08   
Ninaa
Evo još malo vibricauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 40
17.3.2010 19:01:31   
koka
bejbe držim velike fige da barem jedan upali, i to onaj jajbolji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 41
17.3.2010 21:43:21   
anuska08
~~~~~~~~~~~user posted image user posted image ~~~~~~~
~~~~~~~~~~~user posted image user posted image ~~~~
Vibramo draga za tebe!user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 42
17.3.2010 22:07:31   
mama mery
hvala vam cure na vibricama user posted image

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 43
17.3.2010 22:08:37   
BUMBIKA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

Neposredna veza do poruke: 44
17.3.2010 22:10:45   
CallamityJane
drzimo fige mery nesto mora od toga upaliti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
samo mi nije jasno kako ta kolegica moze drzati HM-ovu robu? to na crnjaka nabavlja? user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 45
17.3.2010 22:11:04   
mariola

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 46
17.3.2010 22:12:23   
ninolina

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 47
17.3.2010 22:15:22   
dominik
user posted image ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 48
17.3.2010 22:22:14   
mama mery
IZVORNA PORUKA: callanhoe

drzimo fige mery nesto mora od toga upaliti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
samo mi nije jasno kako ta kolegica moze drzati HM-ovu robu? to na crnjaka nabavlja? user posted image

ne sve je legalno ima butik zove se stres i ima njihovu robu vec godinama za odrasle i sad zadnjih dvije ili tri god i za djecuuser posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 49
2.7.2010 15:04:29   
mama mery
evo da se i ovdje javimuser posted image

dobila sam posao u sali za svatove u kuhinji, svo bilo ok nakon probnog rada sefica mi je rekla da sto se tice njih sam primljena i da samo ovosi o meni dalo mogu izdrzati taj tempo dnevnog i nocnog rada
ja sam naravno mogla bilo je tesko ali dođe i ta nedjelja da se odmorim.....
da bi me nakon mjesec dana zvala da mi da placu i rekla mi kako joj je zao da sam kvalitetna radnica ali se glavna kuharica i njene dvije pomocne bune na mene kao mlada sam nisam jojs nigdje radla...

tako da sam opet bez poslauser posted image

cekam da vidim sta ce biti za lidl

imam osjecaj da sam ureknuta i kad sam u kuhinji dobila otkaz toliko mi je palo samopuzdanje stalo sam plakala i govorila da sam  toliko nesposobna da neznam jeb.... suđe prati

Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtići
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!