osobno -> RE: da li smo mi TE koje se udalje??? (19.2.2010 15:12:40)
|
Baš sam neki dan s prijateljicom pričala o tome vezano uz drugu prijateljicu. Na faksu smo se družile svaki dan, pile kavu kod mene, obožava Luku, i nekako mi se činilo da će tako i ostat. Međutim, sad kad imam i Mateja, nekako mi je skroz drukčije, nazove me i priča po po ure, a ja u međuvremenu imam milijun obaveza i uvijek nešto radim u isto vrijeme kad me zovne, pa pola razgovora i ne čujem, jer je (kao i svak manje-više) zaokupljena nekim svojim situacijama, koje meni djeluju zamorno i beznačajno (šta naravno, nije u redu s moje strane). I mada znam da nije u redu se tako postaviti, imam osjećaj kao da se ne razumijemo više, i udaljile smo se, ovaj put, mojom krivnjom. [sm=zmeden.gif] Ali s druge strane, nju kao i da ne zanima kako sam ustvari ja, jer se sve vrti oko nje, tako da joj nisam povjerila koliko sam umorna i nenaspavana i pomalo ljutita u zadnje vrijeme, kako jedva čekam povratak na faks, i kako se osjećam usamljeno. A nekad sam sve to mogla.[sm=smiley13.gif] Možda kad ona bude imala djecu, odnosi se promijene, šta ona već duže vrijeme želi, ali nikako da nađe pravu osobu.
|
|
|
|