Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: da li smo mi TE koje se udalje??? 19.2.2010 21:06:10
|
|
|
|
Zvonki
|
Malo sam se udaljila s prijateljima koji nemaju malu djecu jer ne znaju pratiti naš tempo niti mu se baš prilagoditi. Ne krivim ih, oni to jednostavno ne razumiju. Ali sam zato dobila one koji imaju djecu pa je ravnoteža tu...Dali mi je žao? Pa i nije previše...
|
|
RE: da li smo mi TE koje se udalje??? 19.2.2010 22:03:41
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Sa mojom kumom se definitivno nisam udaljila,jer imamo djecu iste dobi.Sad će opet biti tako,njezina bebica će biti starija od moje mjesec dana.Tako da uvijek imamo o čemu razgovarati,i vidimo se minimalno 2 puta tjedno.Druga prijateljica je majka odnedavno,ali se ipak nismo udaljile rođenjem moje Nike,dok ona nije malo porasla,da ju mogu ostaviti nekome na čuvanju,prijateljica je dolazila k meni,sad najčešće idemo van na kavicu jer je i njoj i meni puna glava kuće i njezinih 4 zida.Ne znam,ne mogu reći da sam se udaljila od ljudi koje poznajem skoro od osnovne škole.Ali iskreno,trud mora biti obostran,razumijevanje mora postojati,inače to nije prijateljstvo.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!