Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Promjena prikazivanja novosti-obavijest 20.2.2010 17:14:43
|
|
|
|
Bebys
|
konacno IZVORNA PORUKA: novamama hvala Renata idem odmah to napraviti
|
|
|
|
RE: Promjena prikazivanja novosti-obavijest 23.2.2010 22:55:19
|
|
|
|
tikica_69
|
Cure, dajte si provjerite da u svojim browserima koje koristite (Internet explorer, Opera, Mozilla, Avant....) imate pod Internet options ukljucene cookie, jer ako nemate onda vam nece pomoci ova opcija da u profilu oznacite "prikaz samo foruma". Dakle, morate imati tu opciju ukljucenu u svojim browserima.
|
|
RE: Promjena prikazivanja novosti-obavijest 23.2.2010 23:10:17
|
|
|
|
zaba
|
i meni se ništa nije promijenilo
|
|
RE: Promjena prikazivanja novosti-obavijest 23.2.2010 23:13:53
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: zaba i meni se ništa nije promijenilo naravno....moras ugasiti browser pa ga ponovno dici to zaboravih spomenuti.....
|
|
RE: Promjena prikazivanja novosti-obavijest 23.2.2010 23:51:00
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Cure, dajte si provjerite da u svojim browserima koje koristite (Internet explorer, Opera, Mozilla, Avant....) imate pod Internet options ukljucene cookie, jer ako nemate onda vam nece pomoci ova opcija da u profilu oznacite "prikaz samo foruma". Dakle, morate imati tu opciju ukljucenu u svojim browserima. ja sam sve isprobala i ništa ne mogu naći... ni na IE, ni na Operi, ni na Chrome-u jedino sam vidjela da su mi na operi uključeni cookies-i...na IE nemam pojma gdje ih uključujem... i sad me na kraju još zbunilo i to u profilu: 'prikaz samo foruma' - gdje mi je to? u postavkama profila? ima samo u moj profil/moje postavke/prikaži/nove poruke na forumu, a ne cijeli forum... ništa mi nije jasno može mali help?
|
|
RE: Promjena prikazivanja novosti-obavijest 23.2.2010 23:54:50
|
|
|
|
tikica_69
|
novamama, u svom profilu imas pod Moje postavke stavku Prikazi. Tu imas malu kliznu trakicu na kojoj imas 3 opcije. 1. automatski mijenjaj nove albume 2. automatski mijenjaj nove poruke na forumu 3. automatski mijenjaj nove video sadrzaje Odaberi ovu 2. opciju i dole na dnu stisni potvrdi.
|
|
RE: Promjena prikazivanja novosti-obavijest 24.2.2010 0:01:20
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 novamama, u svom profilu imas pod Moje postavke stavku Prikazi. Tu imas malu kliznu trakicu na kojoj imas 3 opcije. 1. automatski mijenjaj nove albume 2. automatski mijenjaj nove poruke na forumu 3. automatski mijenjaj nove video sadrzaje Odaberi ovu 2. opciju i dole na dnu stisni potvrdi. to jesam...mislila sam da ima nešto da sam samo na forumu izgleda da mi radi tako da se sa desne strane, pri povratku na stranicu, odmah postavlja opcija 'forumi', a ne video ili albumi... ako je to, to, onda radi...ja sam se nadala jednom veelikom forumskom prozoru usput, jel znaš što moram u browseru napravit da mi prozor za postove primi slike? mislim, toliko sam ih se nastavljala, a nedavno sam reinstalirala windowse i više ne mogu...off topic, sorry.....
|
|
RE: Promjena prikazivanja novosti-obavijest 24.2.2010 0:04:11
|
|
|
|
tikica_69
|
Iskreno, nemam pojma. Meni to radi u svakom browseru.....
|
|
RE: Promjena prikazivanja novosti-obavijest 24.2.2010 0:35:12
|
|
|
|
novamama
|
ok, thanks svejedno ...meni u nijednom
|
|
[Obrisani korisnik] 24.2.2010 7:35:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 4.3.2010 8:00:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Promjena prikazivanja novosti-obavijest 4.3.2010 8:02:58
|
|
|
|
boba125
|
i meni tak i fakat me iritira
|
RE: Promjena prikazivanja novosti-obavijest 4.3.2010 8:08:17
|
|
|
|
dominik
|
meni ankete znaju prekrit opciju posljednje promjenjene poruke, ali kad gore kliknes ikonu za forum onda se to spusti i dobijes opciju zadnje promjenjene rasprave
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 4.3.2010 10:43:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Promjena prikazivanja novosti-obavijest 4.3.2010 10:52:41
|
|
|
|
Bebys
|
ima jako puno DEBELIH MINUSA ova nova rr ali sam cure vidila da su SVE RAJE sada iste...i na srbiji i na bosni i italija i slovenija i makedonija...sve su ISTE...znaci tako mora biti...grozno...ovi nasi rade sta mogu
|
|
|
|
RE: Promjena prikazivanja novosti-obavijest 4.3.2010 10:54:31
|
|
|
|
Bebys
|
jedino makedonci nisu promijenili ispravljam se sve ostale su iste...kao i nasa ali i oni ce sigurno...
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 4.3.2010 10:56:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Promjena prikazivanja novosti-obavijest 4.3.2010 11:05:49
|
|
|
|
MILLA
|
ma meni šteka kako god....zato samo preletim pogledom i zato me ni nema. sporo ,ne vidim nove rasprave.....i tako...
|
|
[Obrisani korisnik] 5.3.2010 9:45:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Promjena prikazivanja novosti-obavijest 5.3.2010 9:46:59
|
|
|
|
pepeljuga
|
i meni isto,ne vidim promjenjene rasprave,uvik moram ici na nove a onda na promjenjene,dok vidim sto je netko napisao prođe po ure......
|
|
RE: Promjena prikazivanja novosti-obavijest 5.3.2010 9:48:45
|
|
|
|
curice
|
u mene jutros rade promijenjene rasprave,al jučer sam šizila,ništa nisam mogla naći
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 5.3.2010 9:50:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Promjena prikazivanja novosti-obavijest 5.3.2010 9:57:10
|
|
|
|
dominik
|
i kod mene je tak...izmjenjuje se sve...a kad sam na nekom podforumu sa desne strane su mi izmjenjene poruke tog podforuma a ne cijelog foruma (kak je prije bilo)
|
|
|
|
RE: Promjena prikazivanja novosti-obavijest 5.3.2010 9:59:44
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: dominik i kod mene je tak...izmjenjuje se sve...a kad sam na nekom podforumu sa desne strane su mi izmjenjene poruke tog podforuma a ne cijelog foruma (kak je prije bilo) isto.....
|
|
RE: Promjena prikazivanja novosti-obavijest 5.3.2010 10:05:14
|
|
|
|
MILLA
|
isto i kod mene .....zato samo šmugnem pogledom...nemam volje vas tražit po forumima
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!