|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Cam kolica
20.2.2010 17:27:25   
Mačak
Zanima me imali li tko CAM-ova kolica i kako ste zadovoljne sa njimauser posted image ? Čula sam da su dosta teška za nositiuser posted image , ali sve drugo da je superuser posted image  pa vas molim ako netko ima iskustva sa tim kolicima da mi pomogne!
Sve ostale preporuke neke druge marke kolica su dobro došleuser posted image user posted image !
Hvala
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Cam kolica
20.2.2010 17:40:46   
malizia
meni nisu nešto, preporuka, abc 3 tec kolica.

(Odgovor članu Mačak)
Neposredna veza do poruke: 2
20.2.2010 17:40:52   
osobno
Ja sam imala camova kolica, bila su rabljena kad sam ih dobila, 2u1 model (košara i kolica u 3 položaja) i bila sam prezadovoljna s njima, a nisu bila puno teška, samo kad se stavi košara su teža. Košaru smo koristili dosta dugo, jer je malo veća i udobna i zgodna za bebu. Nisu puno niska, pa kad beba već sjedi i šeta, puno su zgodnija (bar meni) od ostalih modela. Mali minus je bila manja košara ispod kolica, a sve drugo za svaku pohvalu.

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu Mačak)
Neposredna veza do poruke: 3
20.2.2010 21:10:36   
maja
Ja imam cam kolica, slična su peg peregovim i chico-vim, samo je cijena manja. Jako sam zadovoljna sa njima, imaju mi super košaru, mali je u njoj bio do svojih 4 mj., možeš je staviti u par položaja isto kao i kišobran kolica sa kojima dobiješ gore onaj krov, ali možeš staviti i onaj iz košare. Mi imamo 3u1.

Jedina mana je ta što je košara dosta teška, pogotovo sa bebom u njoj, ali prijateljica ima peg perego pa ima istih problema.

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 4
20.2.2010 21:13:27   
maja
user posted image  
evo moja su ovakva, to je iz 2007., ova novija imaju neke manje razlike i dodatke

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 5
20.2.2010 22:24:57   
Ninaa
Moja kuma ima camova 3 u 1 i evo sad je već treća beba u roku 4 godine u njima. Izdržala su ih sve i još i pristojno izgledaju.Mi imamo od Peg perega Pliko 3 isto 3 u 1 i prezadovoljna sam s njima. Košara komotna vozili se u njoj do 5 mj i spavali, tad su bila teža, a sad od kad je sportski dio su lakša, brzo se sklapaju ne zauzimaju puno mjesta ma super su.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 6
20.6.2010 11:30:34   
nike1
vidim da ti imas camova kolica 2u1
ja sam dobila camovu autosjedalicu i zanima me dali zanas mozda gdje bi mogla kupit
njihova kolica 2u1 da mi je bez autosjedalice jer mi ne trebaju dvijeuser posted image

hvala

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 7
20.6.2010 11:45:25   
ninolina
IZVORNA PORUKA: nike1

ja sam dobila camovu autosjedalicu i zanima me dali zanas mozda gdje bi mogla kupit
njihova kolica 2u1 da mi je bez autosjedalice jer mi ne trebaju dvijeuser posted image

hvala

u svakom dućanu dječje opreme...tj sigurno ga imaju u adaxu i baby centru a autosjedalici iovako kupuješ kaop dodatnu opremu...znači ne moraš ju kupiti kao ni košaru

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu nike1)
Neposredna veza do poruke: 8
20.6.2010 11:51:08   
nike1
hvala...user posted image
IZVORNA PORUKA: ninolina

IZVORNA PORUKA: nike1

hvala

u svakom dućanu dječje opreme...tj sigurno ga imaju u adaxu i baby centru a autosjedalici iovako kupuješ kaop dodatnu opremu...znači ne moraš ju kupiti kao ni košaru

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 9
20.6.2010 13:24:58   
cuba
Kad smo mi bili u potrazi za kolicima (ima godina dana) gledali smo i Cam-ova al ona su 3u1 i nije moguće posebno kupiti npr. bez košare ili bez autosjedalice. 

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu nike1)
Neposredna veza do poruke: 10
20.6.2010 19:41:47   
nemammaste
Ja ću za koji mjesec znati kakva su mi ali ovako se čine super,jedino što su dosta velika i teška (Cortina X3 Evolution).Rođaci koji su mi ih posudili bili su jako zadovoljni i do sad sam čula uglavnom pozitivna iskustva

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!