novamama -> RE: Zapišana daska za WC (23.2.2010 0:03:11)
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: zg_cinik ali zlato, ja pišam SJEDEČKI[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] nešto si krivo skontal[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] kužim... i onda niš ne zmažeš... a svi muški šaraju...i zapišaju cijeli zahod...okolo... ispod...sa strane...iza...[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] baš mi je žal kaj imaš tak loša iskustva...[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] zaista misliš da mm tako piša?[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ti mora da se sad šališ[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] "mm ju održava čistom...par puta sam dreknula i bilo je ok....još ga nisam uspjela nagovoriti da sjedne dok piša, ali čim curica bude počela koristiti wc, to ga sljeduje, i njega i olivera..." [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] [img]http://metro-portal.hr/img/repository/2009/06/medium/cheeky.jpg[/img] i? mm ju održava čistom, ne piša tako kako si naveo... i u gornjem postu, ako citiraš, fer je citirati sve... evo ja ću: IZVORNA PORUKA: novamama IZVORNA PORUKA: zg_cinik IZVORNA PORUKA: novamama svaka čast draga, pa vidiš da se može, nisu svi zg_cinik[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] hvala na lijepom mišljenju... i razmišljanju... da Ti idem odgovarat... nema smisla... tak nebuš razmela... a mene buju razapeli da vrijeđam... i da me se trebe kazniti il maknuti s RR... [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] zašto sad to[sm=zmeden.gif] di ti je cinizam sad? nemaš argumente dragi, a očito ti onda jedino svađa pali...ajde bok, ako je tako, ne bih htjela biti odgovorna za tvoje živčeke.... vidiš ovo boldano? cinik, cinik.... jel znaš što su argumenti? očito imaš problema s time, jer nisi niti jedan argument naveo ZA opravdanje pišanja i zapišavanja, a ima ih jako puno protiv....gore nevedenih i potpisanih... razočarao si me...ustvari nisi....pa ti si samo cinik[sm=zmeden.gif] ne ljuti se, bilo mi je drago debatirati, ali mislim da sam sve rekla na ovu temu[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|