Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: NIKy, dobro nam dosla! 22.2.2010 23:11:10
|
|
|
|
tikica_69
|
Pardoncek....mi smo jedna fina gradska obitelj. Cemu neosnovane insinuacije
|
|
RE: NIKy, dobro nam dosla! 22.2.2010 23:11:55
|
|
|
|
ninolina
|
čuj si ti ziher da si s ovom Tiksi kaj u rodu...ipak si ti nekako fina...il je to samo u početku... nemoj odma čekaj da se žena ufura malo... niki ma brzo češ ti nas poloviti a ovo ti je ko ovisnost, kad se jednom navučeš nema natrag
|
|
RE: NIKy, dobro nam dosla! 22.2.2010 23:12:02
|
|
|
|
NIKy
|
da vam se usput ukratko predstavim.. 25 mi je godina, iako se osijecam ko da mi je 18:) , postati cu 04.08. novopecena mama i eto dosla mi je zelja cavrljati mamama:)) i da, tikicina sam sestra :))
|
|
|
|
RE: NIKy, dobro nam dosla! 22.2.2010 23:12:09
|
|
|
|
Lady3
|
aj vjerovati ćemo ti na riječ heehheh
|
|
RE: NIKy, dobro nam dosla! 22.2.2010 23:13:14
|
|
|
|
Lady3
|
ma bravo,onda ti još jednom želim dobrodošlicu ovdje,vjeruj mi vrijeme će ti s nama ludim babama proletjeti.. I čestitam ti na
|
|
RE: NIKy, dobro nam dosla! 22.2.2010 23:13:35
|
|
|
|
ninolina
|
da vam se usput ukratko predstavim.. 25 mi je godina, iako se osijecam ko da mi je 18:) , postati cu 04.08. novopecena mama i eto dosla mi je zelja cavrljati mamama:)) i da, tikicina sam sestra :)) mlada seka... mlada mama
|
|
RE: NIKy, dobro nam dosla! 22.2.2010 23:14:25
|
|
|
|
dominik
|
|
|
|
|
RE: NIKy, dobro nam dosla! 22.2.2010 23:15:02
|
|
|
|
NIKy
|
ha ha, da seke smo... totalno drugacije, ali povezane do maksimuma:)) p.s.- pohvatati cu vas valjda s vremenom.. ufurati cu se nadam se
|
|
|
|
RE: NIKy, dobro nam dosla! 22.2.2010 23:15:05
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Pardoncek....mi smo jedna fina gradska obitelj. Cemu neosnovane insinuacije ja se pardoniram ipak sam ja djevojka sa sela...
|
|
RE: NIKy, dobro nam dosla! 22.2.2010 23:16:01
|
|
|
|
NIKy
|
hmmm, hvala:))) zgodna slikica, hehe
|
|
|
|
RE: NIKy, dobro nam dosla! 22.2.2010 23:16:08
|
|
|
|
CallamityJane
|
niky odmah da ti objasnim u vezi fiki da je to malo zvrknuta ptica koja laprda mnogo a u sustini je jako dobrocudna tako da je ne uzimaj puno ozbiljno Ja sam ti recimo jako fina i kulturna Pepeljuga ti je inace sex instruktor na raji a ninolina ce te pokusati nagovoriti na bar jos dvoje djece uglavnom svi imamo ulogu neku ovde
|
|
|
|
RE: NIKy, dobro nam dosla! 22.2.2010 23:16:27
|
|
|
|
tikica_69
|
Sad kad vidi kak je ovo zarazno, a podlozna je zarazama (upale uha i tako to da krivo ne shvatite )....tko bu je odlijepio odavde
|
|
RE: NIKy, dobro nam dosla! 22.2.2010 23:17:53
|
|
|
|
NIKy
|
:) doslo je i moje vrijeme.. zao mi je sto vam ne mogu jos svima uzvracati pitanja.. ali nista nebi popamtila i pogubila bi se koliko vas ima mamamamamaaaaaaa:)))
|
|
|
|
RE: NIKy, dobro nam dosla! 22.2.2010 23:18:04
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe niky odmah da ti objasnim u vezi fiki da je to malo zvrknuta ptica koja laprda mnogo a u sustini je jako dobrocudna tako da je ne uzimaj puno ozbiljno Ja sam ti recimo jako fina i kulturna Pepeljuga ti je inace sex instruktor na raji a ninolina ce te pokusati nagovoriti na bar jos dvoje djece uglavnom svi imamo ulogu neku ovde baš me zanima koja je moja...dignuti tlak ako je nizak, poboljšati probavu ako je slaba i tak...
|
|
RE: NIKy, dobro nam dosla! 22.2.2010 23:18:24
|
|
|
|
CallamityJane
|
tikice hajde sprovedi sekicu do birca da ju pocastimo red je da se napije ako imate imalo zajednicke krvi ja je ne mogu pocastiti, glupa nova raja mi ne da
|
|
|
|
RE: NIKy, dobro nam dosla! 22.2.2010 23:18:31
|
|
|
|
ninolina
|
niky odmah da ti objasnim u vezi fiki da je to malo zvrknuta ptica koja laprda mnogo a u sustini je jako dobrocudna tako da je ne uzimaj puno ozbiljno user posted image Ja sam ti recimo jako fina i kulturna user posted image Pepeljuga ti je inace sex instruktor na raji a ninolina ce te pokusati nagovoriti na bar jos dvoje djece user posted image uglavnom svi imamo ulogu neku ovde jesi me nasmijala, baš si zločesta... he he kaj dvoje začas da me stigne
|
|
RE: NIKy, dobro nam dosla! 22.2.2010 23:19:20
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: NIKy :) doslo je i moje vrijeme.. zao mi je sto vam ne mogu jos svima uzvracati pitanja.. ali nista nebi popamtila i pogubila bi se koliko vas ima mamamamamaaaaaaa:))) gle bitno je da shvatiš da kad nemaš izlaza i ne znaš kaj bi da meni šošalje pp i ja ti bu smislila rješenje... ...đouk!!!...brzo se buš ufurala...nego reci mi jel si na faceu???
|
|
RE: NIKy, dobro nam dosla! 22.2.2010 23:19:29
|
|
|
|
NIKy
|
da seka, da!! :)) btw, kako si ti?? odmaras, se prima sta:))
|
|
|
|
RE: NIKy, dobro nam dosla! 22.2.2010 23:20:07
|
|
|
|
ninolina
|
tikice hajde sprovedi sekicu do birca da ju pocastimo user posted image red je da se napije ako imate imalo zajednicke krvi krv nije voda bum ja natočila jedno, još ak isto piju ajme kad se urote protiv nas kaj bumo bježale
|
|
RE: NIKy, dobro nam dosla! 22.2.2010 23:20:42
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: NIKy da seka, da!! :)) btw, kako si ti?? odmaras, se prima sta:)) Kripli me sekiraju....razbili su mi dve lampe one crvene maloprije loptom u boravku....nego ajde ti fino klikni na ovaj link pa ces doci u nas birc gdje laprdamo o svemu i svacemu http://www.ringeraja.hr/forum/m_433287/mpage_44/tm.htm
|
|
RE: NIKy, dobro nam dosla! 22.2.2010 23:22:00
|
|
|
|
Ninaa
|
Pa fionita ja kad vidim tvoju sliku odmah nabacim smile jel znam da bu s tobom veselo, samo u zadnje vrijeme se uvijek mimoiđemo. Ti me uvijek nasmiješ.
|
|
RE: NIKy, dobro nam dosla! 23.2.2010 5:58:20
|
|
|
|
Thea
|
|
|
RE: NIKy, dobro nam dosla! 23.2.2010 7:27:09
|
|
|
|
mišica 666
|
NIKy dobro došla i dugo se družila s nama .
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!