plavka -> RE: Šta još smije papati? (26.2.2010 23:21:06)
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: ejmama IZVORNA PORUKA: cvrčak Plavka ubiješ sve vitamine unutra,ali to ne smeta zbog jednog obroka pudinga. Vidi s dr. A na kašicama ti točno piše da li sadrže mlijeko ili ne. Strogi su propisi što se tiče dječje hrane tako da pročitaj na kutiji. Možeš sve hrane tipa lino koji se rade sa mlijekom(jer uglavnom ne sadrže ad u sebi). Ja mojoj napravim hipp rižu,pošećerim i dodam kakao pa bude kao čokolino. Ili joj možeš napraviti frape od banane. Jučer sam gledala tu Lino hranu, frutolino ima mlijeka u sebi ,a radi se s vodom, keksolino nema mlijeko,ali ima margarin, keksići(Plasmon,Plazma, Lino, HIpp su svi s mlijekom ili margarinom, sirutkom itd. Plazma keks čak može imati tragove lješnjaka. Po tome svemu ispada da može jedino ovo kako ti Cvrčak praviš. Baš danas sam oči i živce izgubila u dm-u. Nama je problem što ili sadrži mlijeko ili gluten ili oboje.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Ono što sigurno može(a da nema ništa mliječno a ni glutena i što je 100%provjereno)je: Hipp riža,kukuruz,kukuruz/riža od lina Pandea Frondine creckers, mini crackers(soja,gluten,milchfrei) Scharovi Grissini,Frollini keksi(bez čokolade),piškote,perece, Hipp krekeri od riže, to je meni fascinantno nikad nisam mislila da ću morat toliko čitat deklaracije koju su preitne da si oko potrgam a nemoram niti reči da mi kadkad nekaj i promakne te skužim tek doma kad umiru pročitam i ja sam si dala truda i pregledala Linove proizvode te ništa nemože osim riže i kukuruza doduše ja sam joj dala i rižu sa 5 vrsta voća jer nije nigdje pisalo tragova mlijeka !!!
|
|
|
|