Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gadljivost i gađenje .... 24.2.2010 20:05:34
|
|
|
|
novamama
|
od najčešće spominjanih mojih gađenja, na prvom mjestu su žlondre na mesu... mesar mi mora tri puta samljeti meso, i koji to napravi sa smješkom, njegova sam - klijentica ipak, na hrani mi je najodrvratnija žlondra na šunki, godinama ju nisam jela kad sam jednom takvu dobila na pizzi... fujjjjj idem ća s ove teme, taman sam jela...
|
|
RE: Gadnjivost i gadjenje .... 24.2.2010 23:49:54
|
|
|
|
novamama
|
IZVORNA PORUKA: zaba IZVORNA PORUKA: Bebys tamjan zaba ..ja ga OBOZAVAM...miris je super...cudno...da to nevolis... ozbiljno,meni je za srušit se od muke cuj zaba, tamjan tjera vraga bebys, ti ne moraš brinut
|
|
RE: Gadljivost i gađenje .... 25.2.2010 10:31:21
|
|
|
|
elle1
|
ja sam isto gadljiva,najgore mi je kad nadjem dlaku u jelu ,nema sanse da nastavim jesti,bljak
|
|
|
|
RE: Gadljivost i gađenje .... 25.2.2010 10:37:04
|
|
|
|
lidac0605
|
Ja imam profesionalnu deformaciju -pošto sam sestra,radi u bolnici,na odjelu imamo prosječno po 9 nepokretnih i već sam o tih 14 godina vidla,omirisala i radila tolke gadosti da me apsolutno više niš ne dira...ravna crta na sve... ...a da ne pričam kolko puta su me zarigali,posrali i sl.stvari...
|
|
RE: Gadljivost i gađenje .... 28.3.2010 18:26:33
|
|
|
|
danery
|
znoj i zadah iz usta mi je i da,smrdljive čarape i nogeeeeee....fuuuuuuuj!
|
|
|
|
RE: Gadljivost i gađenje .... 29.3.2010 9:52:01
|
|
|
|
adryosijek
|
na miris poriluka nemogu ga smislit
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!