novamama -> RE: Opet pretučeno dijete u Zagrebu (26.2.2010 20:33:26)
|
IZVORNA PORUKA: Domy Još da ovo napišem danas sam isto imala jedan icident ..prvo da ispričam ovako... kako je danas bilo ružno vrijeme i padala kiša kao luda mala mi danas došla iz škole mokra kao miš .navodim da pješači skoro 2 km od autobusne stanice do kuče..a ja joj velim pa gdje ti je kišobran..ona meni pa mama uzeo mi jedan mali iz 8 razreda..pa jesil mu rekla da je tvoj ..a ona meni pa jesam mama al mi nije htio vratit..a ja ti lijepo ni pet ni šest saznam njegov broj kuče i nazovem roditelje i tako im kažem da je mali ukrao kišobran i to namjerno i da je moja mala došla sva mokra kuči..da bi njegov otac na mene se uzderao i spusto mi slušalicu...ajme tako sam se nanervirala ..ma jednostavno nemam riječi.. Po meni su sve krivi roditelji za ponašanje svoje djece...Jer da kažnjavaju i razgovaraju sa svojom djecom takove se stvari nebi događale..A ima i roditelja koji svoju djecu i podupiru pa i u ovom mom slučaju... ovo je prestrašno....i ja sam se iznervirala, što je najgore nikad ne znaš kakav kreten ti može doć na vrata...i onda si tek natovariš probleme....uf, prestrašno..... sve je kriv odgoj, nevjerojatno je kako su ljudi glupi, tupi i neupotrebljivi.... malome iz naslova želim brz oporavak, mišić mali[sm=pikapoka2.gif][sm=zajcek.gif][sm=zajcek.gif][sm=pikapoka2.gif]
|
|
|
|