RE: Sa 78kn na 80kn (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

tikica_69 -> RE: Sa 78kn na 80kn (27.2.2010 12:55:21)

Ja ne kuzim na koji nacin razmisljaju nasi gospodarstveni strucnjaci. Nametom i porezima su doveli gradjane da kupuju i trose krajnje minimalno. I kako ce ta mini potrosnja izvuci zemlju iz krize. Pa moramo okretati lovu da gospodarstvo radi i da roba cirkulira.....ovako samo tonemo jos dublje i zaduzujemo se do ibera [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

evanda -> RE: Sa 78kn na 80kn (27.2.2010 14:37:22)

BAš me zanima tko bi mi ušao u kuću da ga ne pustim
I s kakvim nalogom

Zimic -> RE: Sa 78kn na 80kn (27.2.2010 16:08:43)

no comment

tikica_69 -> RE: Sa 78kn na 80kn (27.2.2010 18:15:18)

IZVORNA PORUKA: evanda

I s kakvim nalogom

Meni bas nitko nije usao u kucu. Dosao je neki kripl sa nekim aparaticem i doslovce rekao: Gospodjo ne metar i 20 od ovog zida imate ukljucen TV prijemnik.
Srecom, tek sam se doselila pa je prosla ta prica da jos nisam stigla prijaviti prijemnik.

novamama -> RE: Sa 78kn na 80kn (27.2.2010 18:32:38)

meni je bio neki dan, ali nisam bila doma pa ga je mmama otpilila....samo čekam da mi pokuca, a kroz balkon mi se vidi lcd pa nema šanse da ga sakrijem[sm=smiley36.gif]

mm se nešto pjeni da nećemo to plaćati, ali kako da to izbjegnem, ako mi on traži da potpišem da neću plaćati? ako ne potpišem, ili ne prihvatim, što me čeka? tužbe i borba sa htv-om i zakonima...unaprijed vidim uzaludnu borbu, tako da mislim da ću to prihvatiti sve dok se taj glupi zakon ne ukine.....

CallamityJane -> RE: Sa 78kn na 80kn (28.2.2010 18:31:02)

IZVORNA PORUKA: tikica_69

IZVORNA PORUKA: evanda

I s kakvim nalogom

Meni bas nitko nije usao u kucu. Dosao je neki kripl sa nekim aparaticem i doslovce rekao: Gospodjo ne metar i 20 od ovog zida imate ukljucen TV prijemnik.
Srecom, tek sam se doselila pa je prosla ta prica da jos nisam stigla prijaviti prijemnik.

nama u zgradu ne moze niko uci a da ga neko od stanara ne pusti [sm=zmeden.gif]
nije valjda da ce debili ici i od vrata do vrata traziti odakle dopiru ti radio talasi [sm=smiley36.gif]

tikica_69 -> RE: Sa 78kn na 80kn (28.2.2010 18:40:05)

a cuj...u zgradi sa 19 katova + 4 stana na svakom katu....netko ce ga pustiti....i da, rade to kad naidju na nekoga tko nije pretplatnik....danas je tesko povjerovati da netko zivi bez telke [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley29.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]