|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sa 78kn na 80kn
27.2.2010 12:55:21   
tikica_69
Ja ne kuzim na koji nacin razmisljaju nasi gospodarstveni strucnjaci. Nametom i porezima su doveli gradjane da kupuju i trose krajnje minimalno. I kako ce ta mini potrosnja izvuci zemlju iz krize. Pa moramo okretati lovu da gospodarstvo radi i da roba cirkulira.....ovako samo tonemo jos dublje i zaduzujemo se do ibera user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 26
27.2.2010 14:37:22   
evanda
BAš me zanima tko bi mi ušao u kuću da ga ne pustim
I s kakvim nalogom

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 27
27.2.2010 16:08:43   
Zimic
no comment

PRESRETNA!
Leo-18.1.2009.
4:28h

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 28
27.2.2010 18:15:18   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: evanda

I s kakvim nalogom

Meni bas nitko nije usao u kucu. Dosao je neki kripl sa nekim aparaticem i doslovce rekao: Gospodjo ne metar i 20 od ovog zida imate ukljucen TV prijemnik.
Srecom, tek sam se doselila pa je prosla ta prica da jos nisam stigla prijaviti prijemnik.

U iscekivanju.......

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 29
27.2.2010 18:32:38   
novamama
meni je bio neki dan, ali nisam bila doma pa ga je mmama otpilila....samo čekam da mi pokuca, a kroz balkon mi se vidi lcd pa nema šanse da ga sakrijemuser posted image

mm se nešto pjeni da nećemo to plaćati, ali kako da to izbjegnem, ako mi on traži da potpišem da neću plaćati? ako ne potpišem, ili ne prihvatim, što me čeka? tužbe i borba sa htv-om i zakonima...unaprijed vidim uzaludnu borbu, tako da mislim da ću to prihvatiti sve dok se taj glupi zakon ne ukine.....

< Poruku je uredio novamama -- 27.2.2010 18:33:18 >

Ča je život vengo fantažija....

Neposredna veza do poruke: 30
28.2.2010 18:31:02   
CallamityJane

IZVORNA PORUKA: tikica_69

IZVORNA PORUKA: evanda

I s kakvim nalogom

Meni bas nitko nije usao u kucu. Dosao je neki kripl sa nekim aparaticem i doslovce rekao: Gospodjo ne metar i 20 od ovog zida imate ukljucen TV prijemnik.
Srecom, tek sam se doselila pa je prosla ta prica da jos nisam stigla prijaviti prijemnik.

nama u zgradu ne moze niko uci a da ga neko od stanara ne pusti user posted image
nije valjda da ce debili ici i od vrata do vrata traziti odakle dopiru ti radio talasi user posted image

Neposredna veza do poruke: 31
28.2.2010 18:40:05   
tikica_69
a cuj...u zgradi sa 19 katova + 4 stana na svakom katu....netko ce ga pustiti....i da, rade to kad naidju na nekoga tko nije pretplatnik....danas je tesko povjerovati da netko zivi bez telke user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 32
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!