Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: I mi ćemo ubrzo trebati dadilju... 11.11.2010 15:28:01
|
|
|
|
zara77
|
Eto i nama se približilo.... još samo 2,5 mjeseca i vraćam se na posao. I ovo je prilika kad jaako žalim što su nam bake i djedovi daleko. Koliko god sam bila sretna kad smo doselili u Osijek, sad mi je teško kad pomislim da ću morati ostaviti dijete totalnom strancu na čuvanje . Pa, drage moje Osječanke, ako koja ima neku dobru tetu čuvalicu za preporučiti, javite mi.... I da, kolike su ovdje cijene? Prije par mjeseci sam pričala s jednom ženom pa je tražila 1800 kn ( samo za čuvanje, ne bi kuhala ni išta drugo)
< Poruku je uredio zara77 -- 11.11.2010 15:32:10 >
|
|
|
|
RE: I mi ćemo ubrzo trebati dadilju... 11.11.2010 18:20:45
|
|
|
|
bubamara787
|
Mi smo za tetu cuvalicu dobili preporuku iz lokalnog vrtica i moram reci da smo jako zadovoljni ... Tako da se mozes i tamo raspitati posto oni tamo uvijek imaju nekoga tko je vec cuvao nekoga i ....
|
|
[Obrisani korisnik] 11.11.2010 18:48:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: I mi ćemo ubrzo trebati dadilju... 11.11.2010 19:34:48
|
|
|
|
zara77
|
Hvala, cure...
|
|
|
|
RE: I mi ćemo ubrzo trebati dadilju... 28.12.2010 20:03:23
|
|
|
|
maja1011
|
ja sam med.sestra cuvala bi dijete uz posao...sprijecena sam samo onaj dan kad sam citav dan na posči a to je u principu svaki 4.dan.zato bi povremeno cuvala.i prije sam to radila a kad ja nisam mogla baka je uskakala,naravno ko ima tu mogucnost...javite se na mail maja1011@net.hr
|
|
|
|
RE: I mi ćemo ubrzo trebati dadilju... 14.1.2011 16:35:30
|
|
|
|
maja1011
|
dobar dan..ja sam medicinska sestra,podstanar u zagrebu.uz posao cuvam dijecu,povremeno,jer radim u turnus smjenama pa sam sprijecena za svakodnevno cuvanje.kada sam slobodna odgovara mi i cuvanje u vecernim satima..cijena po dogovoru.iskustva imam,mogu dostavit preporuke.imam 26 god.pomozite vi meni da nadjem dodatni posao,a ja vam obecajem dsa cete bit zadovoljni samnom.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!