zaba
|
konačno sam našla vremena da u miru sjednem i napišem ono kaj me muči od petka ujutro,a i misli su se konačno posložile.Lady,ne ljutim se,stvarno ne,bilo mi je jako krivo i "taklo" me,to da.Ne postoje "teme podrške",ja imam svoju temu,Tiks ima nekoliko uključujući filmiće.Njena želja za Laurom je jednaka kao i moja za Bartolom.Znaš što mi je u biti najviše bilo krivo?Napisala si da nisi znala.Na moju temu si se javila 3 puta i to neposredno prije postupka i par dana nakon njega.Znači trebala si u tom slučaju znati,ili pretpostaviti,ili možda nisi pročitala.Ako neko Tiks želi da ima Lauru - vjeruj,to sam ja,jer bi to značilo da je bar jedna od nas uspijela.Ja neću reći da je ideja bila prekrasna,da je bilo namjenjeno meni i Bartolu,možda bih,ali svakako nisi mislila ništa loše.U birc još nisam došla,iako me cure zovu,samo zato što me taj naslov nekako "žulja".Tu je proradilo ono - krivo mi je,jer osjećam favoriziranje,kao da se u nečemu natječemo.Ja nemam filmiće koji će vam mamiti suze,nisam u tome spretna,a i ne želim da plačete,naričete,gubite vjeru,...,želim da ste tu kao i do sada,da mi pomognete da se "dignem" kad mi je teško i padnem.Mogao se zvati za Lauru i Bartola....npr.I još nešto,tu su leva,smarija,barby,crvenkapica,žene koje nisu dugo s nama,ali nas sada trebaju,jer čekaju isto taj famozni datum kao i Tiks i ja.Ipak,priznat ću da postoji žena kojoj želim dijete možda čak i mrvu više nego Tiks i sebi,jer nas dvije smo ipak majke.Ona još nije,a silno to želi,bori se sa svojom dijagnozom i od srca se nadam da će njena borba uskoro završiti - to je Kika.Otvorimo birc njoj u čast...Hvala ti na sms-u,ne ljutim se i znam da mi želiš betu kao kuću, ,a ja se veselim kavici prije koncerta na koji ideš i još uvijek ti nudim smještaj ako ti treba. za tebe.