CallamityJane -> RE: no hard feelings (28.2.2010 23:29:37)
|
IZVORNA PORUKA: njanja zaba ovo je mogla rijesiti preko pp...ali zeljkel;a je savim,a reci kako se osijeca....do sada je uvijek bila hrabra, vesela i da vam pravo kazem ja nisam ni osjetila njenu borbu, osim sto znam da ceka bartola. Koliko ja vidim po temama na kojim,a se javlja, nikada nismo dobili dojam da jij je tesko. Pa -kada je sada otvorila ovu temu, ne zamjerite nego podrzimo njene osjecaje. Isto tako mislim da lady nije nista lose mislila, tikica je jednosatavno prodornija, o njoj save znamo, pratimo njen blog, njenen teme na raji i upoznatiji smo s njenim zelljama i aktivnostima... pisem ovo s mobitela pa ne zamjerite na izgledu teksta.... evo ovako i ja isto mislim i bas mi je krivo sto se obe cure tako osjecaju a najgore mi je sto ja sam bila u bircu to vece i kako ja se nisam sjetila. Ali jednostavno nisam znala ni kada ona treba niti ista [sm=smiley13.gif] nekada ne znam koji je dan, a kamoli datum i bas se i sama osjecam kriva zbog cijelokupne ove situacije [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|