lidac0605 -> RE: Kako zaštititi dijete od nasilja (2.3.2010 9:24:26)
|
Nažalost...danas se može napravit jako malo...i mi smo imali problem sa nasiljem sa našom curicom prije 10-ak dana... Ona ide u 5. razred,a na nju se okomili u školskom busu grupica sedmaša i to kaj je najgore dečkiju-počelo sa zadirkivanjem svaki dan dok ju jedan dan nije jedan lupio sa flašom po ruci na kaj je moj muž doslovno popi[sm=smiley35.gif] i išo drugi dan s njom pred školu sa namjerom da će spljuskat tog malog(taj "mali" je već trebao sad bit 1.srednje-znači pravi delikvent),no njega taj dan nije bilo u školu,muž išao kod razrednika,razrednik prijavio psihologici i pedagogici-one će s njim razgovarat...i to ti je to... Još je reko mužu da nek ga slučajno ne dira,da mu niš danas ne smiješ napravit,da je tak jedan tata isto nekog malog stepel za jaknu malo i završil na sudu...mislim stvarno [sm=smiley7.gif] A mene je najviše to pogodilo-dečki na curicu i to toliko mlađu,pa stvarno toga nije nekad bilo,dok smo u starom sistemu dobili i za uho i svakak i imao si nekog respekta prema školi,profesoru i nekom redu... Danas klinci smiju sve,a profači ništa...zato se to i događa...a i kakvi su to starci,to me isto ludo interesira,al ja na to poludim... da sam ja do tog malog mogla onda kad je Laura plačuć došla doma,ja bi ubila Boga u njemu-pa kud puklo da puklo
|
|
|
|