Ninaa -> RE: juliana,djevojčica s novim licem (5.3.2010 12:31:34)
|
Ajme ovo mi je jako teško gledati i iskreno se nadam da će joj medicina uspijeti pomoći još barem malo. A vjerujem da je za svoje roditelje ona dijete koje im donosi radost bez obzira na svoj hendikep. Za mene bi vjerojatno bila najteža odluka u životu da moram odlučiti o tome jel mi je dijete bolesno i neznam kaj bi napravila i nadam se da nikad neću ni saznati. Dok su roditelji živi sve ok, ali kak bi živjela s tim da neznam kaj će mi biti s djetetom kasnije dok me nebi bilo. Eto moja šogorica je pogreškom doktora isto postala invalid,a rođena je zdrava. Ima 47 godina mada su joj predvidjeli da neće ni 18 doživjeti. Mentalno je zaostala, slabo vidi, nosi slušni aparat,otežano se kreće, mada je za njeno stanje još to sve ok. Ja sam takva da ću se brinuti o njoj koliko god ću moći,ali što kad neću moći. Ak je damo u dom tam neće još dugo živjeti. Da mi je lako nije. Imam 26 godina i to može trajati još jako dugo i stanje joj se može pogoršati u svakom pogledu. Meni i sam odlazak na godišnji iziskuje veliki problem ili uopće nećemo ići jel nemamo kamo s njom. Oprostite na dužini posta morala sam se malo pojadati jel se inače nemam kome jel bi zvučala sebično(naša je dužnost brinuti se o njoj pa kaj da velim)!
|
|
|
|