|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: +
4.4.2010 7:16:49   
curice
IZVORNA PORUKA: pepeljuga
I zanimam me koliko nakon kiretaze mozes opet imati odnose...

meni su rekli (kad se to meni dogodilo)-10-tak dana bez odnosa ili dok prestane krvarenje

< Poruku je uredio curice -- 4.4.2010 7:18:05 >

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 476
4.4.2010 12:10:53   
zara13
meni su rekli da 6 tjedana ništa dok se to sve ne vrati u normalu

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 477
4.4.2010 12:17:13   
adryosijek
ja vec nisam 3 mjeseca nista a jos sigurno necu smjet mjesec dana aaaaaaa a inace sam luda bez toga al takva mi sudbinauser posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu zara13)
Neposredna veza do poruke: 478
4.4.2010 17:58:44   
mariola
Koka moja, nemam pojma user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 479
5.4.2010 9:26:12   
ZVRK

Cure moje samo da vam se javim da se trudim biti ok,juce vadila betu i sad je 600 pa me zanima koliko triba proci dok ona dođe na nulu

ja sam sada sa zadnjom kiretažom provjeravala još dodatna 5tjedna dok nije bila oko 15 (mislim)pa je dr rekla da je sada ok i da će pasti do kraja.

I zanimam me koliko nakon kiretaze mozes opet imati odnose....uglavnom ne mogu ni razmisljati o tome i nemam nikakve zelje al sam danas nesto pricala sa mm i on pita a ja skuzila da nemam pojma......

na ovo pitanje moj odgovor ti je da možeš poslije krvarenja tj.kada obaviš prvu kontreolu za ići po nlaz.kontrola je samo u vidu razgovora sa dr i onda sve pitaš.
zadnji put smo mi više ćekali jer je muža bila frka.

i još nešto menga bi ti trabala doći od 4-6tjedna tako da ako bude kasnila da se ne uplašiš.
prvi put došla na vrijeme meni a drugi put kasnila.
kada dobiješ nalaz od rađenja kiretaže nosiš ga svojoj ginički i sa njom porazgovaraj da te smiri i savjetuje ako je potrebno.

VELIKU PAŽNJU obrati na to da NIŠTA ne nosiš 15 dana!!!!!!!!!!!! ništa NITI DJECU-taj dio mi je bio najteži.
težina(dizanje)ti može''naškoditi''

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 480
5.4.2010 12:12:07   
curice
i moja je menga kasnila,stigla je tek nakon 40 dana,ali su i mene upozorili da je to normalno

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 481
5.4.2010 12:29:11   
pepeljuga
meni je jedino cudno sto ja sad nisam skoro pa nista krvarila,mislim da sve skupa nije bilo ni postenih pet kapi krvi,malo mi je to cudnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 482
5.4.2010 13:01:09   
BUMBIKA
Draga neznam ti baš puno o tome,ali moja jedna prijateljica je isto u početku izgubila bebicu(počela krvariti) i već sljedeći mjesec je ostala trudna i sad ima predivnog malo dečkića...iako nije planirala odmah ostati trudna,ali eto dogodilo seuser posted image

DINO 04.09. 2007

Neposredna veza do poruke: 483
5.4.2010 13:04:55   
lee
neznam ti ni ja baš puno o tome.ja kad sam nakon poroda išla na kiretažu onda su mi rekli da nakon krvarenja nesmijem imati odnose barem 2mj...možda je to zbog mog stanja lošeg tako..neznam draga moja...pitaj dokoricu ...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 484
6.4.2010 7:51:31   
ZVRK

meni je jedino cudno sto ja sad nisam skoro pa nista krvarila,mislim da sve skupa nije bilo ni postenih pet kapi krvi,malo mi je to cudnouser posted image user posted image user posted image user posted image

nemoj se zabrinjavati sa time.
ja nisam u oba dva puta isto krvarila.sve to sam prošla bez ''izljeva''.
svako organizam je drugačiji

meni su i poslije poroda kada sam trebala da se prebacim na drugi krevet da me odvedu u sobu sestre rekle da ja KAOda nisam rodila jer nije bilo krvi na vrevetu samo malo na krpi među nogama tako da je to sve normalno.
više bi te trebalo brinuti da jako curiš.

pusa

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 485
6.4.2010 14:58:38   
pepeljuga
hvala ti zvrk,vec sam se malo uplasila,sve mi je to cudno bilouser posted image
Sutra bi trebala po nalaz da vidimo jer na kraju ta dijagnoza na koju sumljaju.....

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 486
6.4.2010 15:01:11   
ninolina
drži se ljubačuser posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 487
6.4.2010 15:11:24   
e_l_p_i
Joj, ptičice!!! Ja sam tek sada pročitala ovo sve! Drži se i znaj da smo sve uz tebe! Šaljem ti najveći hugić user posted image user posted image user posted image

P.S. Što se tiče krvarenja nakon kiretaže - ni ja nisam puno krvarila - nakon 2 -3 dana skoro pa nisam više ni uloške nosila.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 488
6.4.2010 20:19:59   
ZVRK

Sutra bi trebala po nalaz da vidimo jer na kraju ta dijagnoza na koju sumljaju.....

pitaj si doktora koji te bude oprimio sve šta te interesira.
kako si ti?si imala pomoć ovih dana oko klinaca???

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 489
6.4.2010 20:25:55   
pepeljuga
Trudim se biti ok al iskreno i nisam bas,na dane al nadam se da ce biti boljeuser posted image user posted image user posted image

Bila mi je mama tu kad je bila kiretaza tri dana a sad smo i mi bili u Zadru pet dana pa je bilo lakse,sad se vracam u svoju kolotecinuuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 490
6.4.2010 20:32:53   
ZVRK

Trudim se biti ok al iskreno i nisam bas,na dane al nadam se da ce biti bolje[

draga biti će bolje tj.biti će ti ta situacija podnošljivija nego danas i jučer.
sa vremenom sve to loše''sjedne''na mjesto i glava prihvati ono što je tijelo odbacilo.

si vadila kasnije BETU'?
inače meni su rekli da sam još za moje tijelo trudna onoliko tjedana koliko si i bila tako da hormoni još rade.

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 491
6.4.2010 20:38:06   
pepeljuga
nisam opet vadila,tribala bi opet u petak ili ponediljak,vidit cu sutra sto ce mi reci dr u petrovoj a popodne moram nazvat i svog.....

ma jedino me muci ta dijagnoza ako je,neka mola i ono sto sam citala bas mi se i ne sviđa pa me to jos vise izbediralo....i narednih godinu dana nesmijes ostati trudanuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 492
6.4.2010 20:45:38   
ZVRK

i narednih godinu dana nesmijes ostati trudanuser posted image user posted image user posted image

a zašto godinu dana????
meni moja dr reka poslije prvoga puta da prođu 2 mjesecnice i da onda mogu-mi čekali 4,a sada nakon 2puta evo prošla i 1g i 3mjeseca već ali radi sve one frke moje.
sada smo aktivni tek 2mjesec,ali ta ''bolest'' se ne može svaki put vidjeti kada daju plod na analizu jer nemaju dosta ''materijala.
mani bilo prekid rasta u skoro 7tj.,i dr rekao da nisu niti bili sigurni da li su uspijeli (zadnji)pot sve očistiti a na nalazu nije ništa pisalo
a dr koji mi je čitao nalaz rekao da je to ''normalno''da se desi(nažalost).

nemoj se bedirati .
reči ću ti nešto ružno ali meni je pomoglo da se sve složi u glavi.
bolje sada nego kasnije kada točkica več bude beba od kile ili slično.
uzmi primjer od LU .nadam se da si me shvatila iako oba dva primjera isto bole.gubitak je gubitak

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 493
6.4.2010 20:50:47   
pepeljuga
ma i meni je moj prvo rekao da mogu nakon tri miseca tj.dva ciklusa al su onda na kraju svi posumljali na neke probleme sa posteljicom i dijagnoza je kao mola hydatioza i kao nije bas bezazlenauser posted image user posted image user posted image user posted image

ma znat cu valjda sutra vise.....

a i ja sama sam rekla sebi bolje sad nego posli al ocito treba da dođe sve na svojeuser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 494
6.4.2010 20:53:21   
ZVRK
a kako su ti odmah znali za tu dijagnozu======?

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 495
6.4.2010 20:56:01   
pepeljuga
 vidi se na uzv,valjda zbog one nepravilne gestacijske vrecice i moj dr a i ovaj u petrovoj su rekli da sumljaju na istouser posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 496
6.4.2010 20:58:20   
ZVRK
trudnoća za dečke je bila uredna?????

pitam jer mi ''babpske''priče znaju kazati da neko ima problema sa ''rađenjem''određenog sploauser posted image user posted image user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 497
6.4.2010 21:06:26   
pepeljuga
sa deckima sve ok....
a moguce je sve za te bapske priceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 498
6.4.2010 21:08:50   
ZVRK
pitam jer je meni tako.
dečko uspio da se održi a 2puta(curke možda)nisuuser posted image user posted image
čekam sutra tvoje vijesti da se i ja primirim jer i moje misli opet šetaju svukuda.
pusa i sretno sutra

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 499
6.4.2010 21:12:08   
pepeljuga
hvala draga,javim se sutra kad se vratim....puse.....user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!